Pozdrav svima,
imam nekoliko boljki koje nikako uspesno da adresiram u Novom Sadu i okolini. Pa bih zamolio prijatleje clanove foruma za preporuku servisa koji bi se pozabavio ovim kvarovima a da su u blizini Novog Sada. Prethodno sam odrzavao Ford u jednom poznatijem servisu u Veterniku, ali dal zbog guzve ili neimanja vremena ili strpljenja da se uhvati u kostac sa ovim gremlinima, taj servis mi nije bio od pomoci.
1. Active Grill system motor je otisao i ona krilca su ostala zaglavljena u otvorenom polozaju, tako da tokom hladnijeg vremena u gradskoj voznji na kracim relacijama motor ne postize dovoljno brzo radnu temperaturu te je rezultat povecana potrosnja.
2. Problem sa Steering Column Control Module (SCCM) ili Body Control Module (BCM) , kada dajem zmigavce nema audio notifikacije, kada ne vezem pojas, isto tako, kada ostavim upaljne svetla pri izlasku iz vozila, nema audio upozorenja da su svetla ostala upaljena.
3. Mislim da imam parazitskog potrosaca energije, cesto posle par dana dobijam poruku "low battery" a akumulator sam menjao pre manje od godinu dana, moguce da je povezano sa prethodno pomenutim kvarovima.
Ford S-Max 2011 2.0 TDCI - nekoliko gremlin kvarova
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2019. u 12:45h
- macaneli
- VIP
- Poruka: 9938
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 23:52h
Re: Ford S-Max 2011 2.0 TDCI - nekoliko gremlin kvarova
3. Probaj da zamenis bateriju u kljucu,ista poruka izlazi kad je baterija pri kraju
ima se,moze se - nema se,mora se....
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
I'm gonna go build my own forum, with blackjack and hookers. In fact, forget the forum ! Ah, screw the whole thing
I ja sam vodio u Dascaru :-)®
zvanicni zastupnik za eonon za jugoistocni deo evrope i balkan :-)
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: četvrtak, 19. sep. 2019. u 12:45h
Isto i sa rezervnim kljucem, sad u potragu za elektricarem koji bi se time pozabavio.
- mbole
- Poruka: 14998
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Ko ti garantuje da i na rezervnom kljucu nije otisla baterija?
Zameni bateriju u kljucu.. smesan trosak tipa 100-200 din, ako se vec "nabada" sta je.
Zameni bateriju u kljucu.. smesan trosak tipa 100-200 din, ako se vec "nabada" sta je.
Djak pesak