Ford focus 1.8 trza
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: ponedeljak, 28. okt. 2024. u 18:00h
Ford focus 1.8 trza
Pozdrav, imam problem već neko vreme sa autom kod nižih brzina (1. i 2.) i pri nižim obrtajima, pogotovu kad auto kreće, kako popuštam kvačilo i dajem gas, auto pomalo trza, posebno ako idem u prvoj i pustim gas, on naglo cimne i stane maltene i sve tako do nekih 2000 obrtaja gde sve ide glatko, a u trećoj i višim brzinama sve ide super, auto dobro vuče. Menjane su dizne, pa je auto super radio dva tri dana nakon toga, kada se opet vratilo na staro trzanje. Jako iritira vožnja u prvoj i drugoj brzini pri 1300-1700 obrtaja jer čim malo otpustiš gas, ono trza i cima.
Ima li neko ideju šta bi moglo biti? U pitanju je Ford focus 1.8 tdci 2007. god
-
- Poruka: 25
- Član foruma od: utorak, 27. feb. 2024. u 22:19h
Re: Ford focus 1.8 trza
Jesi li resio problem?prle2196 piše: ↑utorak, 11. mar. 2025. u 13:07hPozdrav, imam problem već neko vreme sa autom kod nižih brzina (1. i 2.) i pri nižim obrtajima, pogotovu kad auto kreće, kako popuštam kvačilo i dajem gas, auto pomalo trza, posebno ako idem u prvoj i pustim gas, on naglo cimne i stane maltene i sve tako do nekih 2000 obrtaja gde sve ide glatko, a u trećoj i višim brzinama sve ide super, auto dobro vuče. Menjane su dizne, pa je auto super radio dva tri dana nakon toga, kada se opet vratilo na staro trzanje. Jako iritira vožnja u prvoj i drugoj brzini pri 1300-1700 obrtaja jer čim malo otpustiš gas, ono trza i cima.
- sipov
- Poruka: 234
- Član foruma od: četvrtak, 24. jun 2021. u 03:58h
Provjeriti egr...
-
nisam, čak sam i odustao donekle jer stvarno ne znam šta je, sve je pregledano, jedino možda da probam drugi filter goriva, mada sam skoro menjao, ne znamMiletic88 piše: ↑četvrtak, 3. apr. 2025. u 23:56hJesi li resio problem?prle2196 piše: ↑utorak, 11. mar. 2025. u 13:07hPozdrav, imam problem već neko vreme sa autom kod nižih brzina (1. i 2.) i pri nižim obrtajima, pogotovu kad auto kreće, kako popuštam kvačilo i dajem gas, auto pomalo trza, posebno ako idem u prvoj i pustim gas, on naglo cimne i stane maltene i sve tako do nekih 2000 obrtaja gde sve ide glatko, a u trećoj i višim brzinama sve ide super, auto dobro vuče. Menjane su dizne, pa je auto super radio dva tri dana nakon toga, kada se opet vratilo na staro trzanje. Jako iritira vožnja u prvoj i drugoj brzini pri 1300-1700 obrtaja jer čim malo otpustiš gas, ono trza i cima.
proveren i očišćen
-
- Poruka: 83
- Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h
Da nisi sipao benzin slucajno u rezervoar.Da nisu na pumpi pogresili? Meni se desilo prosle nedelje u NS na pumpi zeni sipali benzin.Trza pri malim brzinama i dimi na auspuhu.Setim se pa odemo na pumpu jer nije sacuvala racun ali imamo super karticu i nadjemo da je sipan benzin.
-
ne, nije to u pitanjumontecarlo111 piše: ↑subota, 12. apr. 2025. u 23:51hDa nisi sipao benzin slucajno u rezervoar.Da nisu na pumpi pogresili? Meni se desilo prosle nedelje u NS na pumpi zeni sipali benzin.Trza pri malim brzinama i dimi na auspuhu.Setim se pa odemo na pumpu jer nije sacuvala racun ali imamo super karticu i nadjemo da je sipan benzin.
-
- Poruka: 21
- Član foruma od: subota, 19. jul 2014. u 18:05h
Meni su to bili simptomi kad su Dizne bile pri kraju.Ako nije remontovana Pumpa i očišćen i Rezervoar može ponovo biti problem.
Možda prekodirati Dizne ponovo....
Možda prekodirati Dizne ponovo....