Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Manuelni menjač, Ford Focus C Max 1.8 tdci, 2005 god. problem

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
vlasta74
Poruka: 228
Član foruma od: utorak, 25. sep. 2018. u 17:59h

Manuelni menjač, Ford Focus C Max 1.8 tdci, 2005 god. problem

Poruka od vlasta74 » subota, 15. feb. 2025. u 20:39h

Pozdrav svima,
od nedavno imam problem sa menjačem. Iako sam se nadao da ujanje dolazi od ležaja točka ispostavilo se da dolazi iz menjača. Gagi je savetovao da se podmladi auto :D , što i ja mislim već zadnjih 5 godina, ali mi ovaj prirastao srcu. Ili da nađem neki polovni menjač da mi zameni. Da li ima smisla da jurim možda neki servis da mi remontuje ovaj moj ili je to skuplja Dara nego mera?
Od utorka ću da se raspitam, ali rekoh ako neko od vas ima iskustva.
Čitao sam na forumu za automatske, ali ovaj je manuelni 5 brzina, pa ko velim možda je nešto povoljnije. Zvao sam danas na par otpada, ima ga samo Sole 150e, jedan kaže, prodao ga za 60e, tako da su šarenolike cene, a polovno je polovno, pa odtuda razmišljam o servisu. Svakako ću ga staviti na oglase i sa ovim felerom, pa ću u međuvremenu rešavati, došlo vreme da se rastajemo :'(
Mada koliko vidim po oglasima, slabo se prodaju, pa će to rastajanje biti malo duže :D :D :D
Focus C Max 1.8 TDCI, 2005

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“