Fiesta mk4 broj šasije
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: utorak, 31. maj 2022. u 23:08h
Fiesta mk4 broj šasije
Vrlo mi je loš broj šasije, e sad ja bih to sredio i našao sam da je procedura iz tehnickog pregleda sa izvestajem o necitljivom broju u MUP na forenziku (5000 din), a ako ne mogu tajo da utvrde broj mora vestacenje (25000 din) pa tek onda kod limara da sredi deo pa na utiskivanje novog broja (10000) pa opet tehnicki pregled, e sad mene zanima da li bi ja mogao da preskocim MUP i da sredim kod limara taj deo gde je ne citljiv broj i da utisnem stari broj?
- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: Fiesta mk4 broj šasije
Mozes i da opljackas banku... ako te ne uhvate 
To je krivicno delo falsifikovanja javne isprave... do tri godinice, trajno oduzimanje vozila...
To sto je to isti tvoj stari broj... nebitno.

To je krivicno delo falsifikovanja javne isprave... do tri godinice, trajno oduzimanje vozila...
To sto je to isti tvoj stari broj... nebitno.
Djak pesak 

-
- Poruka: 4
- Član foruma od: utorak, 31. maj 2022. u 23:08h
Не знам ни ја искрено шта да радим, узео сам је пре пар година од друга за 600€ као први ауто, не даје ми се сад 500 да би средио то има неке ситнице које би урадио Ал ми се ни оне не раде због те несигурности дал ћу моћи да региструјем за сад преко неког ортака је региструјем и са таквим бројем шасије Ал колико ће то да потраје, неки савет?
- mbole
- Poruka: 14904
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
gde nadje 500?
5000+10000+mogucih 25000=40000 po tekucem kursu.. 340
Tesko je dati neki savet...
Najpre, koliko je "los"? Jel moze da se procita ili mora na vestacenje?
Posto je to vise od pola cene.
Moja varijanta...(koja znam da nije uobicajena, al iskustveno.. najmanje zavitlancije, i na kraju najjeftinije izadje).
Ako ti se ne isplati... ili "u kobasice" pa kako prodjes, ili teraj dok moze, posle poljubi u auspuh, zavitlaj na otpad za 100-tinak evrica i popij to u kafani s drustvom.
Vozio si se par godina, to je auto koji je sam po sebi vec lepo mator... polako popravke pocinju da mu prevazilaze vrednost...
5000+10000+mogucih 25000=40000 po tekucem kursu.. 340
Tesko je dati neki savet...
Najpre, koliko je "los"? Jel moze da se procita ili mora na vestacenje?
Posto je to vise od pola cene.
Moja varijanta...(koja znam da nije uobicajena, al iskustveno.. najmanje zavitlancije, i na kraju najjeftinije izadje).
Ako ti se ne isplati... ili "u kobasice" pa kako prodjes, ili teraj dok moze, posle poljubi u auspuh, zavitlaj na otpad za 100-tinak evrica i popij to u kafani s drustvom.
Vozio si se par godina, to je auto koji je sam po sebi vec lepo mator... polako popravke pocinju da mu prevazilaze vrednost...
Djak pesak