Nakon zamene akumulatora na ford fokusu 2013g.1, 6 tdci
Ona pahuljica koja označava da temperatura otišla u minus ostade da svetli crveno konstantno?!
Zna li neko šta može biti to?
Inače sad sam video da i pokazatelj spoljne temperature pobrljavio.
Pokazuje temperaturu u minusu. Tako da lampica opravdano svetli ali gde mu se nalazi taj senzor spoljne temperature?!
Crvena pahuljica nakon zamene akumulatora
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 16
- Član foruma od: utorak, 20. sep. 2016. u 17:48h
- dax92
-
- Poruka: 7592
- Član foruma od: ponedeljak, 11. apr. 2011. u 13:12h
Re: Crvena pahuljica nakon zamene akumulatora
Verovatno pokazuje tipa -40 stepeni, i onda je senzor ili raskacen ili crkao.
Treba biti na veznom limu, napred, kod hladnjaka.
Treba biti na veznom limu, napred, kod hladnjaka.
Focus ST170
Focus SVT
Focus SVT
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
-
- Poruka: 16
- Član foruma od: utorak, 20. sep. 2016. u 17:48h
Re: Crvena pahuljica nakon zamene akumulatora
Hvala na odgovoru buraz.
Jeste pokazivao - 40 kad sam zamenio akumulator.
Vozio kod jednog majstora, drugog... Kačiše na dijagnostiku, gledaše akumulator.
Nema ništa.
Pozvao servis u Pinosavi da zakažem, reče čovek da nema potrebe da dovozim auto već da ga pustim da "odstoji".
Kaže hoće to tako fordovi i njihovi senzori da pobrljave (nešto reče kod retrovizora valjda) kada se prekine dotok struje pri zameni akumulatora.
Uglavnom posle 4 sata vožnje senzor postepeno podizao temperaturu i oporavio se.
Eto, svašta čovek ima da nauči.
Jeste pokazivao - 40 kad sam zamenio akumulator.
Vozio kod jednog majstora, drugog... Kačiše na dijagnostiku, gledaše akumulator.
Nema ništa.
Pozvao servis u Pinosavi da zakažem, reče čovek da nema potrebe da dovozim auto već da ga pustim da "odstoji".
Kaže hoće to tako fordovi i njihovi senzori da pobrljave (nešto reče kod retrovizora valjda) kada se prekine dotok struje pri zameni akumulatora.
Uglavnom posle 4 sata vožnje senzor postepeno podizao temperaturu i oporavio se.
Eto, svašta čovek ima da nauči.