Krenem da vozim,vazduh se hladi kroz ventilaciju izlazi hladan ali iskljucivo jer se auto krece pa ulazi vazduh,ventilator se ne cuje i ne duva
Predjem preko lezeceg on od jrdnom dune kako treba i prestane(lici mi na los kontakt ili hladan lem)
Parkiram, sedim ,duvanje upaljeno na max ja osrafio ladicu da vidim dal se okrece ili ne
I kako sam podigao patosnicu ,(skroz nadumicno upali de ventilator na sekund) i prestane.
Od tad ga gledam i kao da dobije kontakt na delic sekunde i onda stoji
(proverio sam da li negde glavi prstima kolko sam mogao da ga zavrtim,ne glavi),klapna za recirkulaciju spusta sve regularno,klapne koje zarvaraju i otvaraju ventile rade normalno.
Da li mi je zaglupavio modul automatske ili je otisao ventilator??
Nisam vadio ventilator jer nisam imao kad ali znam da ovi focusi sa automatskom nemaju reostat i da jacinu kontrolise modul klime
Video sam na jednoj temi da se na mondeu mk3 resetuje tako sto se drzi off i duvanje na noge pa se brzo klikne auto
To mi nije uspelo
Da li bi smeo da skinem ventilator i privezem ga direktno na 12v(ako postoji samo + - ) tj konektor sa dva pina da vidim dal vrti kako treba.
Da se ne cimam dzabe kod elektricara ili klimadzije kad je problem bar meni deluje ocigledno
Da li neko zna kako da resetujem ili upalim self test na modulu digitalne automatske na focusu mk1?

Sent from my SM-G965F using Tapatalk