Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

FOCUS klapna 2.0 tdci

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Vlada95
Poruka: 90
Član foruma od: četvrtak, 21. sep. 2017. u 00:14h

FOCUS klapna 2.0 tdci

Poruka od Vlada95 » petak, 10. jul 2020. u 15:13h

Pozdra jedno pitanje klapna ima dve klapne jedna je otvorená druga zatvorená,i kada dam kontakt nista se ne desava dá li treba tako da budú otvorené ili je problem do klapne ....
Slika

Slika
I dá dodam video sam dá je masna , činí mi se dá je nivo ulja povecan iznad Max ,inace vodu ne trosi citao sam da hoce kada krene regenerácia DPF dá se podigne e sad nisam primetio nikavo upozorenje ne páli kada krene regen.

ljuba power
Poruka: 2705
Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
Kontakt:

Re: FOCUS klapna 2.0 tdci

Poruka od ljuba power » petak, 10. jul 2020. u 21:37h

neće da podigne nivo ulja od jedne reg.u 1000km,ali hoće da podigne nivo od 10 regeneracija u 1000km.a to se desi ako imaš problem sa dpfilterom.što se tiče klapni,tako treba

Vlada95
Poruka: 90
Član foruma od: četvrtak, 21. sep. 2017. u 00:14h

Re: FOCUS klapna 2.0 tdci

Poruka od Vlada95 » petak, 10. jul 2020. u 22:04h

Hvala pa pazi ovako ,imao sam problém sa DPF bike neke cevi pritiska zapusene nisam ni znao to je sad sredjeno rekli sú mi dá nije mogao ni da pokrene regeneraciju zbog toga oni sú preko dijagnostika odradili a ja nisam ni obrátil paznju na nivo ulja moguce zbog toga onda ak videcu sta mi je ciniti?😉

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“