Moderator: Dragomir
Jedini kvar koji sam imao na mojoj 1.25 fiesti (Osim elektronike pumpe benzina i termostata) je bila razvodna kapa.Kostala nekih 2500 u KIT komercu.Imao sam iste simptome kao ti.Stavljanjem druge razvodne kape nisam nista uradio ali sam imao dobrog majstora koji je odmah rekao da ta nova razvodna kapa ne valja.Zamenio za drugu i resio problem.MikeTask piše: ↑ponedeljak, 7. okt. 2019. u 06:14hKada se to dešavalo, ja sam sam kod kuće skidao kabl po kabl i našao da prvi ventil s leva na desno ne radi. Ili je to prvi ili četvrti. Uglavnom kada sam to otlrio umesto njega sam stavio novi kabl i isto se ponašao. Ne verujem da je to do kablova. A za dijagnostiku ste u pravu. Uzeću ovu dijagnostiku čisto da ja imam za sebe. Kodove grešaka ne znam dok ne pogledam. Dok ne dobijem kodove ništa ne diram. Čujemo se za neki dan.
Nije isti kao u MK5 ?
О коме ти мотору причаш ? Последњи фордови мотори са разводником су из неке 1992-1992 године . Можда неки препотомски шестак је ишао до 1995 са разводникомxXStrahinjaXx piše: ↑ponedeljak, 7. okt. 2019. u 09:40hrekao da ta nova razvodna kapa ne valja.Zamenio za drugu i resio problem.
Sta ti zoves ventilom? Ocigledno nesto pogresno.
Kakav ventil prijatelju?Objasni mi kako kabal ide na ventil?Inace resio si problem.Promeni ta dva kabla i zavrsio si pricu.Kabl za prvi i četvrti ventil kada se isključe iz bobine nema nikakvih promena.