Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Ford galaxy 2.0 tdci greska p 2002

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Ramondavid
Poruka: 6
Član foruma od: ponedeljak, 25. jun 2018. u 06:12h

Ford galaxy 2.0 tdci greska p 2002

Poruka od Ramondavid » nedelja, 27. jan. 2019. u 19:32h

Pozdrav fordovci
Sedam,osam meseci ima da sam kupio ford galaxy 2.0 tdci 2007 godište.Otkad sam ga uzeo, kad ga vozim,recimo 300 km bez stajanja i onda stanem negde da odmorim.Posle tog odmora,posle nekih 3 km,upali mi se ček engine lampica i pokazuje grešku p2002 na elm 327 ali ga ne baca u safe mod,ne primetim da nešto značajno slabije vuče. Ponistim tu grešku sa elm-om i tako do sledećeg puta.Jednom mi je prijatelj rekao da ga ne gasim odmah,nego da ostavim da radi još minut,dva kad stanem na odmoriste i nije se palila lampica.Jedino,što ja zaboravim na to pravilo pa ga u većini puta ugasim mahinalno.Probao sam da na dijagnostici očistimo partikel filter a na kraju ispalo da nije ni bio jako prljav.Da napomenem,da na mojim putovanjima od 400-500 km obicno imam i 150-200 km auto puta i da ga dobro izduvam tu.unapred hvala na pomoci

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“