Nije hteo surak da me poslusa za Forda pa kupip Stila

Surak mi ima problem oko Fiat Stila 1.6 16v benzin-plin,pisali na forum za fiat ali niko ne odgovara vec ceo dan ,jec nesto napisali ali nista konkretno ,pa sam resio ovde da napisem problem ako mpze neko da pomogne ,uvek ste bili tu kad god sam imao problema
Problem koji se desava je sledeci
Auto je isao i vukao dobro kako na benzin tako i na plin ,malo nekad secne na plin ali nista strasno
Pre 4 dana se desilo da je auto promenio zvuk,kao da radi na 3 klipa ,sto se i ispostavilo.Odradili smo dijagnostiku i covek nam rekao da jedan cilindar ne radi ,a to je prvi sa leve strane kod zupcastog kaisa,receno nam da zamenimo svecice ,mi to odradeli ali opet nista.
Skinuli smo i dizne ,prva dizna sa leve strane ne sprica gorivo nikako ,zamenimo dizne ona opet nece ,zamenimo dzekove onda dozna radi ,e sada taj zadnji dzek na koju god diznu stavili ona nece radi ,proveri smo struje a strija ima i radi kao i svi ostali dzekovi ,na plin isto nece radi pokazuje isti problem,sya sada to moze biti.
Da li nesto salje signal kompjuteru kada koja dizna treba sprica ,skinuli smo senzor radilice ,da ga ocistimo,hteli smo i senzor bregaste ali ga ne mozemo naci.
Hvala unapred