Dobro vece drugari. Imam jedan problem koji bih da podelim sa vama. Imam Focusa 2002 god. Od skoro je u mom vlasnistvu. Auto ima sva cetiri elektr.podizaca stakala, od kojih zadnje desno ne radi, ni na vozacevim vratima, ni pozadi. Na zadnjem levom, je skinut dzek na zadnjim vratima, ali na prekidacu na prednjim vratima funkcionise normalno. E sad, ja sam skinuo tapacir, i vratio taj dzek nazad, ali kad stavim dzek, motorcic ne daje nikakve znakove ni na prednjem, ni na zadnjem prekidacu. Kad ga skinem, opet normalno radi prekidac na vozacevim vratima. E, sad posto je ovo vozilo od skoro kod mene, video sam da kod vozacevih vrata ima prekidaci za sva cetiri stakla, PLUS NEKA DVA PREKIDACA ISPOD NJIH, za koje neznam za sta sluze.

I kad pretisnem neki od njih, ne daju nikakve znakove, a ovaj s desne strane od kad upalim pozicije ,ili svetla, on konstantno svetli crvenom bojom, a ovaj pored zelenom, kao i svi ostali.

u pitanju su ova dva prekidaca, koje sam obelezio na slici, pa vas molim ako neko zna sta je.u pitanju, neka pise