Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Crna mrlja na displeju Focus mk2

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Zaključana
Steffan
Poruka: 59
Član foruma od: nedelja, 3. sep. 2017. u 16:15h

Crna mrlja na displeju Focus mk2

Poruka od Steffan » utorak, 4. sep. 2018. u 06:55h

Cao svima... Slika
Imam problem na instrument tabli (na onom malom displeju tacnije) na Focus-u mk2 1.8 tdci. Na displeju je bila mala crna tacka u donjem desnom uglu koja je skoro pocela da se siri. Do pre mesec dana se videla kilometraza ali je pocela da zahvata i nju, a poslednjih nedelju dana je bas prekrila kilometrazu da se vidi samo zadnji broj.
Problem je i to sto sam trebao da registrujem auto ali su me vratili jer moram to da sredim prvo da bi oni mogli na tehnickom da slikaju kilometrazu auta.
Pitao sam jednog elektricara (ali nisam siguran koliko se razume u precizniju elektroniku) i on kaze da ako se menja displej mora i ceo kompjuter. Jel to moguce ? Nesto mi nelogicno.
Sad ne znam gde mogu da nadjem nekoga da mi to sredi ovde u okolini Krusevca ili Kraljeva a registracija mi je istekla i ostao sam bez auta. Da li zna neko nekoga ili sta dalje da radim ? Hvala unapred Slika
Slika

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21574
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Crna mrlja na displeju Focus mk2

Poruka od Markedjani » utorak, 4. sep. 2018. u 07:23h

Ljudino, četvrtu temu istu ovakvu po redu otvaraš a u prvoj koju si otvorio ljudi ti odgovorili... prati gde ti je tema.

https://www.fordclubserbia.org/forum/vi ... 65#p528065

Lock i brisanje.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

Zaključana

Povratak na „Kvarovi i popravke“