Zujanje el. servo pumpe nakon promjene ulja. U pitanje je ford mondeo 2012 godina, 1.6 tdci. Novo ulje swag zeleno.
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 7
- Član foruma od: ponedeljak, 27. avg. 2018. u 10:41h
-
- Poruka: 1781
- Član foruma od: utorak, 17. nov. 2015. u 17:29h
Re: Zujanje el. servo pumpe nakon promjene ulja. U pitanje je ford mondeo 2012 godina, 1.6 tdci. Novo ulje swag zeleno.
Sta je smesno da se i mi malo smejemo?!
-
Re: Zujanje el. servo pumpe nakon promjene ulja. U pitanje je ford mondeo 2012 godina, 1.6 tdci. Novo ulje swag zeleno.
Greska je u pitanju, slucajno postavljen stiker
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
ko ti je sipao to pogrešno ulje?
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Ovo je ulje za tebe. Ili ako nadjes nekog drugog proizvodjaca sa specifikacijom M2C204-A

-
- Poruka: 214
- Član foruma od: ponedeljak, 11. jun 2018. u 14:37h
- sasa_f1
- ljuba power
- Poruka: 2713
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
može i ovo "Divinol Zentralhydraulikfluid S "nemam sliku,ako ništa drugo nenadješ
-
-
Jel normalno da zuji kada se okrece volan?
-
- Poruka: 1142
- Član foruma od: utorak, 25. okt. 2016. u 11:13h
Normalno je malo da se čuje dok se mota u mestu. Ako ti je zujanje jače nego sa starim uljem, nije normalno i vrati se na fabričku specifikaciju.
- sasa_f1
Sto je najgore, stvarno dogovara po specifikaciji to ulje koje su mu sipali.
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Kod mene zuji nekoliko minuta dok se ne ozraci sistem,majstori se cude,al zuji bas jako.. Tako je bilo oba puta kad sam menjao ulje za servo.
Sacekaj neko vreme,ne moze tako lako bilo sta da strada ako ima ulja
Sacekaj neko vreme,ne moze tako lako bilo sta da strada ako ima ulja
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- Tiler
- Poruka: 973
- Član foruma od: ponedeljak, 11. maj 2015. u 08:48h
Ja mijenjao ulje volana na velikom servisu ... niti je zujalo sa starim, niti je zujalo kod promjene ulja, niti sada zuji... po toj logici mislim da ne treba da zuji... nisam puno u toku ali da li ima unutra i neki filter za to ulje?.....Ako ima mozda nije problem u ulju vec u filteru...
Noć je doba u kojem i tri tačke imaju smisla...
-----------------------------------------------------------------------------
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
Ford Focus MK1 FL 1.8 TDCi
Ford Focus MK2 FL 1.6 TDCi
Ford Mondeo MK4 FL 1.6 TDCi
-----------------------------------------------------------------------------
Ford Focus MK1 1.8 TDDi
Ford Focus MK1 FL 1.8 TDCi
Ford Focus MK2 FL 1.6 TDCi
Ford Mondeo MK4 FL 1.6 TDCi
-
Kada auto radi na leru ne cuje se pumpa, cim se pomjeri volan u bilo koju stranu pocne da zuji kao mikser i prestane nakon 10-20 sekundi, kako kada.
Ne moze se vidjeti jel ima filter unutra posto je posuda spojena zajedno sa elektromotorom.
Cak sta vise ne vidi se ni ulje kada se skine cep, vec su ispod samo dva mala otvora sa strane po 3 milimetra.
Ko je donaspiao ulje za navedeno auto zna o cemu se radi.
Znaci ni staro ulje se nije moglo izvaditi na cep vec na povratnom crijevu.
Ne moze se vidjeti jel ima filter unutra posto je posuda spojena zajedno sa elektromotorom.
Cak sta vise ne vidi se ni ulje kada se skine cep, vec su ispod samo dva mala otvora sa strane po 3 milimetra.
Ko je donaspiao ulje za navedeno auto zna o cemu se radi.
Znaci ni staro ulje se nije moglo izvaditi na cep vec na povratnom crijevu.
-
Ulje koje sam sipao ima specifikaciju m2c204-a, a u knjigama od auta pise m2c204-a2.
Kada sam kupovao ulje ovo drugo se nije moglo nigdje naci. Zna li neko sta je razlika izmedju a i a2
Kada sam kupovao ulje ovo drugo se nije moglo nigdje naci. Zna li neko sta je razlika izmedju a i a2