Sierra 1.8 td gasi se na malim obrtajima i nema snagu
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2016. u 13:06h
Sierra 1.8 td gasi se na malim obrtajima i nema snagu
Pozz kolege fordisti. Evo vako: Prvo je počela slabije da vuče i to je trajalo u segmentima 2 nedelje, te vuče dobro te ne vuče kako treba do juče kad je mogla da se upali samo na guranje i to pri većoj brzini. Čim pustim malo pedalu ona se ugasi. Dosta slabije vuče i nekako sam došao do kuće. Menjali smo filter goriva i svašta smo našli, taloga i emulzije vode i ulja. Sve sam izvadio i sipao novo gorivo ali problem je i dalje tu. Šta bi moglo biti? Da li je do motora, turbine, dizni ili pumpe visokog pritiska?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21574
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Re: Sierra 1.8 td gasi se na malim obrtajima i nema snagu
Zreo si za druženje kod majstora da isproverava da li je sve na svom mestu i da li je uzupčeno sve dobro i kakva je kompresija.
Potom ako je sve to u redu, druženje sa bošistom... ovako preko foruma bez nekog dijagnostikovanja možemo bukvalno da bajamo u pasulj šta je.
Potom ako je sve to u redu, druženje sa bošistom... ovako preko foruma bez nekog dijagnostikovanja možemo bukvalno da bajamo u pasulj šta je.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
-
- Poruka: 19
- Član foruma od: utorak, 23. feb. 2016. u 13:06h
Re: Sierra 1.8 td gasi se na malim obrtajima i nema snagu
Odrađen je motor u januaru, kompresija je oko 30 čini mi se. Ma palio je na po zuba, mislim da motor ne bi trebalo da bude u pitanju jedino ako se pokvario u međuvremenu. Da li može gorivo da uništi motor?