Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

gubi snagu uz brdo - Focus mk1 1.8 tddi

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
gazuraz
Poruka: 2
Član foruma od: petak, 20. jul 2012. u 21:03h

gubi snagu uz brdo - Focus mk1 1.8 tddi

Poruka od gazuraz » sreda, 11. apr. 2018. u 14:19h

Pozdrav ljudi... Imam Fokusa 2000 godiste TDDI. Auto se sam po sebi odlican i do skora nisam imao nikakve probleme. Od pre nekih mesec dana je poceo da gubi snagu na velikim i dugackim uzbrdicama. Ne mogu vise da ga vozim u petoj brzini na Begaljickom brdu. Brzina konstantno pada sve dok ne dodje na 80 km/h (bez obzira na obrtaje), a onda moram da ga ubacim u 4. brzinu da se ne bi ugasio. U cetvrtoj ga nekako izguram uz brdo pri brzini od 80 km/h - 90 max. Ovo je nova pojava. Svojevremeno sam mogao da napucam i 110 kh/h na tom brdu. Imao sam prosle godine kvar na pumpi, koji je otklonjen u turbodizel servisu. Prezupcena je pumpa. Ima li neko ideju, sta bi mogao da bude uzrok ovakom padu perfomansi ? Planiram na leto da ga teram na more i one planine uz put me plase ...

ljuba power
Poruka: 2713
Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
Kontakt:

Re: gubi snagu uz brdo

Poruka od ljuba power » sreda, 11. apr. 2018. u 14:32h

treba da ga oteras u servis,da ga strucno osoblje pregleda i detektuje kvar.ovako na daljinu moze biti svasta

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“