Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

pomoc oko pupme za gorivo,ford fiesta

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
borisford
Poruka: 54
Član foruma od: nedelja, 14. dec. 2014. u 17:07h

pomoc oko pupme za gorivo,ford fiesta

Poruka od borisford » ponedeljak, 30. okt. 2017. u 19:54h

zdravo svima, imam fiestu 2003god 1.25 55kw pre neki dan pocela pumpa za gorivo da se cuje bucno i tako guralo 2-3 dana i jedan dan prestala da se pali kad dam kontakt odmah sam posumljao da je crkla, medjutim kada sam je skinuo i probao direktno na akumulator radila je odlicno i gurala gorivo odlicno, ocistio sam onaj filter malo kontakte osmirglo i vratio je medjutim prvi put da probam kako radi opet nije htela, prvoerio sam osiguranc relej sve ok, ajde rekoh da probam da iskjlucim onaj pozadi prekidac za rucnu kad pumpa proradi, vratim ja prekidac i dalje radi ali opet imam problem bucno se cuje, fora je nekad se cuje bucno nekad radi normalno obicno kad upali cuje se normalno prvih 10tak sekunde i onda krene da se jako cuje..

ako neko ima iskustva s tim ili zna sta je bio bih mu zahvalan da li je to ipak pumpa otisla ili je tu nesto drugo u pitanju HVALA.

SCORPIO123
Poruka: 1028
Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h

Re: pomoc oko pupme za gorivo,ford fiesta

Poruka od SCORPIO123 » ponedeljak, 30. okt. 2017. u 20:09h

cim se cuje kao pokvareni usisivac menja odmah

borisford
Poruka: 54
Član foruma od: nedelja, 14. dec. 2014. u 17:07h

Poruka od borisford » ponedeljak, 30. okt. 2017. u 20:16h

SCORPIO123 piše:
ponedeljak, 30. okt. 2017. u 20:09h
cim se cuje kao pokvareni usisivac menja odmah
cuje se kao da stoji na karoseriju i prenosi vibracije nekako kao tako da se cuje, meni je i u planu bilo da je menjam kada sam skinuo nego cudno mi je bilo jer radi i probao sam je direktno na akumulator u gorivo sa crevo i bas lepo radila nije bila bucna.. zato mi je sve to cudno.. pa rekoh da nije nesto drugo u pitanju...

SCORPIO123
Poruka: 1028
Član foruma od: sreda, 11. nov. 2015. u 20:43h

Poruka od SCORPIO123 » ponedeljak, 30. okt. 2017. u 20:26h

cim se bucno cuje to je za zamenu a mislim da nije ni skupa

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“