Ukratko ću predstavit neke mušice koje me smetaju l, a onda što je sve rađeno.
Problemi:
- auto vibrira pri kretanju i na nižim okretajima (stavljen Akron reket nosač, jel zbog njega?) Prije tog nosača nije vibrirao al je mašina malo više plesala... nije skroz prestalo, o tome red ispod.
- pri šaltanju iz 1. U 2. I iz 2. U 3., nekad pri agresivnijem šaltanju auto zacuka, ono kao da ulovi pa krene, ponekad zna biti tako jako da mislim da će se ugasit mašina, na visim brzinama se to ne osjeti, a niti u visim okretajima, kuplung normalno otpušta i lamela ne proklizava, nema tupkanja niti ikakvih zvukova, isto tako kad dodam i pustim gas u nižim okretajima auto onako zapliva, kao waaa waa wa wa (tako zvuk motora ima dok pustim gas npr)

-kad je auto zagrejan i ili kad je toplo vani, auto teško upali iz prve, ili vergla do nemilosti ili upali ali jako teško, iz drige upali bez problema
- šipka ulja uvijek iskoči 2-3cm, ali uopste ne klikne, slaba gumica ili kompresija u karteru?
- auto se dok je hladno ili kiša sam od sebe želi otključati u vožnji, ponekad 2 3x za redom, a ponekad se i zaključa (bilo bi gadno da radi u leru a ja van auta

Promjene:
Auto kupljen sa 147tkm, sad ima 152tkm, a promjenjeno je: akumulator, svjecice, bobina, kablovi svjecica, senzor klapne gasa, motoric lergasa, svi filteri i ulje, stazni i zupcasti, straznje PCV crijevo, provjeren i ociscen pcv ventil, nosac motora (reket) od Akrona. Auto ne dimi, ekotest ko tvornica, trosi normala (8-10 komb.)
Auto vozim svakodnevno i netko ne bi ni primjetio takve stvari al eto mene zivcira svaka sitnica sta nije kako spada.
Hvala svima unaprijed, molim prijedloge i iskustva.