Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fiesta mk3 1.1, '90 god - Gasi se u voznji

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
zecanin
Poruka: 8
Član foruma od: utorak, 5. sep. 2017. u 18:56h

Fiesta mk3 1.1, '90 god - Gasi se u voznji

Poruka od zecanin » ponedeljak, 18. sep. 2017. u 15:13h

thumbsdownh Od jutros imam jedan problem. Sinoc sam normalno dosao iz grada, sve je funkcionisalo kako treba. Jutros moja Fiesta, inace 1.1 1990 godiste vergla nije htjela da upali. Otvorio sam haubu, takao sam razvodnik posle toga je uz malo verglanja upalila, ali mislim da razvodnik uopste nije pravio problem. Nakon toga palila je sve super. Onda sam krenuo da zavrsim neki posao, vozio sam nekih 300m ona se ugasila. Pokusao da upalim upalila je... Nije mi jasno sta moze da bude... Komutator nije jer on kad "rikne" auto nece da upali uopste, a i ne bi se ugasio u voznji?!

Markedjani
Predsednik kluba
Predsednik kluba
Poruka: 21579
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h

Re: Fiesta mk3 1.1, '90 god - Gasi se u voznji

Poruka od Markedjani » ponedeljak, 18. sep. 2017. u 15:28h

tad kad neće da upali, proveri ima li struje na kablovima... ako nema, polako traži jedno po jedno gde je prekid što se tiče struje.
Slika
Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!

911s [SK]
old-and-rare Fords fan
Poruka: 11510
Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h

Poruka od 911s [SK] » utorak, 19. sep. 2017. u 00:17h

zecanin piše:
ponedeljak, 18. sep. 2017. u 15:13h
Komutator nije jer on kad "rikne" auto nece da upali uopste, a i ne bi se ugasio u voznji?!
Pretpostavka ti je loša tako da nemoj komutator isključiti kao potencijalni kvar.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.

"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове

zecanin
Poruka: 8
Član foruma od: utorak, 5. sep. 2017. u 18:56h

Poruka od zecanin » utorak, 19. sep. 2017. u 14:56h

Brate izgleda si upravu. Danas je isto bilo... makao sam dzek sa komutatora i vratio ga i odmah je upalio... Sad cu da idem da kupim novi..
Poslednja izmena: FM III, na dan utorak, 19. sep. 2017. u 20:08h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori.

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“