Tupi udarci na ostrije saltanje brzine - Mondeo mk3
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 31. dec. 2016. u 04:11h
Tupi udarci na ostrije saltanje brzine - Mondeo mk3
Pozdrav od nedavno krenulo da se čuje tup udarac prilikom šaltanje brzine (osecaj kao da će se motor razdvojiti od menjača)To se dešava prilikom oštrom dodavanju gasa od zamene brzine (na samom početku dodavanja gasa) Pre samo 3000 km zamenjena korpa i lamela, druk nije menjan jer je majstor rekao da nema potrebe, iako insistirao na zamenu istog.Što se tiče papučice nema da trese, da šišti kada se stisne, razdvaja negde na pola papučice.Palica menjača upada u brzine samo ne baš onako meko bez zvuka, čuje se zvuk šaltanja.Nema da trese kada upalim i ugasim auto.Ali se čuje čudan zvuk kada je motor u 900 obrtaja, kad, kad zvecne nešto..Da li može neko priblizno da mi kaže šta je i šta mi činiti?Unapred hvala
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Re: Tupi udarci na ostrije saltanje brzine - Mondeo mk3
Делује ми као луфт на носачу мењача можда кад спомену ово да се дешава приликом додавања гаса.
Лумија 930
Лумија 930
-
- Poruka: 15
- Član foruma od: subota, 31. dec. 2016. u 04:11h
Re: Tupi udarci na ostrije saltanje brzine - Mondeo mk3
Pre par dana vozio u servis na proveru trapa, zamenili mi samo stabilizator, ostalo rekli da je savršeno, video da pajserom proverili i džač menjača.Ali pogledacću ponovo.
Poslednja izmena: FM III, na dan četvrtak, 11. maj 2017. u 12:28h. Ukupno izmenjeno 1 put.
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori
Razlog: Nema potrebe da citiriaš prethodnu poruku jer se smatra da odgovaraš na nju, koristi opciju odgovori