Ford Focus
Moderator: Dragomir
- kosancic
- Poruka: 16
- Član foruma od: nedelja, 13. dec. 2009. u 09:32h
Ford Focus
izgleda da mi je gremlin u fokusu, naime cuje mi se kod suvozaca ispred airbega kuckanje kao da se dodiruju plastike od omotaca za cd ove i to kad je hladan i na vibracijama npr. kada polazim drugom na raskrsnici i cini mi se kao da je zvuk tu negde kod soferke znaci blizu mene
da ne bude zabune ova muzika se cuje u kabinskom prostoru i ponavljam jako lici na dodirivanje plasticnog omotaca za cd, ali ne mogu da ga nadjem sta je
da ne bude zabune ova muzika se cuje u kabinskom prostoru i ponavljam jako lici na dodirivanje plasticnog omotaca za cd, ali ne mogu da ga nadjem sta je
- kosancic
Re: izludjujuce kuckanje
pomoc
- Scorpio 696
- Poruka: 1371
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:43h
Malo je nejasno pitanje (barem meni).
Imaces srece da otklonis to kuckanje samo ako je neko imao identican slucaj pa te uputi gde da gledas.
U suprotnom budi spreman da ga trazis malo duze, moze biti ...... pa da ne nabrajam ali ja sam kod sebe rasturao skoro ceo enterijer (iz drugih razloga nije bilo omota za cd
)
i kad vidis sta sve ima ispod nije ti dobro.
E onda gledas da sve to lepo pricvrstis da se ne bi culo nikakvo lupkanje pucketanje i sl.
Evo ti primer auta starog 20g. (sve na dugme) a verujem da je u novijim vozilima jos gora situacija.

Imaces srece da otklonis to kuckanje samo ako je neko imao identican slucaj pa te uputi gde da gledas.
U suprotnom budi spreman da ga trazis malo duze, moze biti ...... pa da ne nabrajam ali ja sam kod sebe rasturao skoro ceo enterijer (iz drugih razloga nije bilo omota za cd

i kad vidis sta sve ima ispod nije ti dobro.
E onda gledas da sve to lepo pricvrstis da se ne bi culo nikakvo lupkanje pucketanje i sl.
Evo ti primer auta starog 20g. (sve na dugme) a verujem da je u novijim vozilima jos gora situacija.

- kosancic
auuuuuu naj... sam!
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
jesi siguran da nisu rebarca na ventilacionom otvoru
Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- nesho
- Poruka: 186
- Član foruma od: petak, 5. dec. 2008. u 11:50h
auuuuuuuu
, ili vata u usi ili pur-pena

- kosancic
nisu rebarca, negde kucka vise prema vetrobranskom staklu inace majstor mi trazi 50 evrica za skidanje table da vidimo sta je?
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21505
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
50 eur samo da skine tablu ?!
Odoh ja u majstore
Odoh ja u majstore

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- kosancic
Re: Ford Focus
reseno kuckanje tako sto je kaseta izvadjena i vracena naravno svi srafici u njoj dotegnuti, vozim ga od sinoc i vise taj zvuk ne cujem
- HEMI 426
- Poruka: 286
- Član foruma od: subota, 29. nov. 2008. u 15:23h
Ako imas Focusa Mk I ( 98-05 ) onda su cudni zvukovi i kucnanja normalna stvar. Ako ti se i sledeci put nesto slicno javi, nemoj da se nerviras
Ford Mustang GT 5.0 & BMW 320Ci
- kosancic
Ford je dvojka, ali vazi. Hvala
- ace1
- Avenger from the past
- Poruka: 1983
- Član foruma od: petak, 14. nov. 2008. u 19:47h
- Kontakt:
Mogu ja da se javim i meni kuca ,al u ventilaciji
zezam se ,ai hazard dugme je prethodna vlasnica probila ,pa je upalo parce od istog u samo dugme i kad je hladan vise se trese traktor ispod haube i lupa i cangrlja dok se motor ne ugreje i primiri
Kad udjemo u normalne temperature ,cu da se javim,sad su mi se smrzli prsti vec na pomisao ,a ne na rad

Kad udjemo u normalne temperature ,cu da se javim,sad su mi se smrzli prsti vec na pomisao ,a ne na rad

Opel killer , in progress autolite evolution ,then bekame restomod and eventually all supercars killer (Ferrari too)
It is 1971
It is 1971

- kosancic
ja sam se juce smrzao, kada sam se vracao iz Madjarske jer mi ona duvalica ispod vozacevog i suvozacevog sedista ili duva hladno ili ne duva nista tako da moram to resiti pre puta na zasluzeni odmor za N.G.
- kosancic
sad sam probao da usmerim duvanje na donji polozaj tj. duva na noge i nesto mi mlako izbacije ima li neko pojma kako da ovo poboljsam
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Kakva je radna temperatura ?
Dali imas dovoljno tecnosti u sistemu ?
Dali imas dovoljno tecnosti u sistemu ?
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- kosancic
treba mu vremena da podigne r.t. mada je ok. ali tesko dize u radu na leru, a tecnost zamenjena jesenas tako da neznam stvarno sta bi moglo biti problem
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Nije bitno da li je zamenjena tecnost vec dali je ima dovoljno
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- kosancic
gledao sam sad ima je na maksimumu