Mondeo mk2 1.8td trzao u voznji - ne pali vise
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 17
- Član foruma od: subota, 5. okt. 2013. u 17:18h
Mondeo mk2 1.8td trzao u voznji - ne pali vise
Postovanje svima. Imam jedno pitanje. Navedeni auto je u kvaru a simptomi su sledeci. Sve je pocelo sa trzanjem u voznji tipa pocne da gubi snagu pa odjenom povuce normalno. Dalje upalim ga, radi normalno da bi malo kasnije bilo sledece, dodam gas na leru, pustim, a on i radi kao da je pritisnut gas ili ga cak jos malo i doda da bi se na kraju spustili obrtaji nakon 10 sekundi. Nakon tiga svega vise nece ni da upali. Tj. upali i ugasi se tj ugusi bolje receno. Vergla i cuje se kao da hoce da sastavi a ne moze. To je to. Hvala vam lepo. Goran
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Mondeo mk2 1.8td trzao u voznji - ne pali vise
Jesi li prekontrolisao creva po motoru? Da nije neko bušno ili spalo?
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Pa sta da ti kazem, onako otprilike koliko sam video nije. Trebao bih verovatno malo detaljnije. Rekao mi je majstor na osnovu simptoma da je verovatno pumpa.
-
Evo samo da obavestim za clanove sa istim problemom, pumpa je bila problem. Nasltelovana je i sad je sve u redu. Sto se mene tice moze kljuc na temu. Pozdrav svima
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Bitno je da si rešio problem, hvala što si podelio povratnu informaciju.
Ne praktikujemo da zaključavamo teme, možda će još neko imati da doda nešto korisno pod istim naslovom.

Ne praktikujemo da zaključavamo teme, možda će još neko imati da doda nešto korisno pod istim naslovom.

pozdrav, Bojan

-
Nema na cemu Bojane. Sve najbolje