Pozdrav, imam mali problemcic na svom C-maxu, kao sto rekoh Gia je paket opreme, i auto poseduje automatska svetla i senzore za kisu. Medjutim, senzori za svetla ne rade, cinimi se ni za kisu. Da li ima opcija da se disable automatsko svetlo pa ja ne znam da upalim (senik ima tu opciju) ili se jednostavno pale okretanjem tockica za paljenje svetala na auto?
Btw, automatske brisace palim kada sa neutralne pozicije pomerim za jednu na gore?
Senzori za svetla i kisu
Moderator: Dragomir
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: Senzori za svetla i kisu
Baš da ti je sve crklo, nešto malo teško.
Automatska svetla samo okreneš u poslednji položaj i to je to, ali naravno rade samo po mraku.
Što se tiče brisača, tako je, samo jedna pozicija na gore, ali imaš i onaj točkić za štelovanje osteljivosti, njega okreneš skroz na dole za najveću osteljivost.

Automatska svetla samo okreneš u poslednji položaj i to je to, ali naravno rade samo po mraku.

- stefan pariz
- Poruka: 437
- Član foruma od: ponedeljak, 10. nov. 2014. u 20:16h
Re: Senzori za svetla i kisu
Da ozivim ovu temu,
Imam isti problem. C-max 2008 god Ghia paket opreme. Imam automatska svetla, ali kada okrenem na komandi, jednostavno ne rade. Svetla inace palim i gasim na dugme, sve je ok, ali nekako sam navikao na automatska svetla, da se sama pale po potrebi, ili kad udjem u tunel itd. Jel ima za to neki relej, osugurač itd.?
Envoyé de mon ASUS_X008D en utilisant Tapatalk
Imam isti problem. C-max 2008 god Ghia paket opreme. Imam automatska svetla, ali kada okrenem na komandi, jednostavno ne rade. Svetla inace palim i gasim na dugme, sve je ok, ali nekako sam navikao na automatska svetla, da se sama pale po potrebi, ili kad udjem u tunel itd. Jel ima za to neki relej, osugurač itd.?
Envoyé de mon ASUS_X008D en utilisant Tapatalk