Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

FORD FOCUS MK1 TRZA PRILIKOM VOZNJE

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
fordfocusmk1tddi
Poruka: 21
Član foruma od: nedelja, 20. mar. 2016. u 22:24h

FORD FOCUS MK1 TRZA PRILIKOM VOZNJE

Poruka od fordfocusmk1tddi » utorak, 17. maj 2016. u 22:20h

Auto mi je ponovo pocelo trzati prije jedan mjesec sam objavio temu da mi trzne i gasi se medjutim sada samo trzne ne gasi se nekad predji po 1000 kilometara nista a nekad svako malo trza na servisu su mi promjenili procesor prosli put i sve je uredu bilo do prije nekih 5 dana evo sad vozim bez problema kad ce trznuti ponovo nzm uglavnom auto ide extra ne gubi vucu nikako samo nekad trzne u voznji neki kazu da je senzor zamjanca a na dijagnostiki ne prikazuje nista tj bez greske sta moze biti drugari pomozite pozzz

Neša
VIP
Poruka: 5056
Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h

Re: FORD FOCUS MK1 TRZA PRILIKOM VOZNJE

Poruka od Neša » sreda, 18. maj 2016. u 10:24h

može da bude bosch pumpa,zatim da vuče vazduh negde,ja bi uzrok tražio oko pumpe,bosch vp30. Možeš za početak da staviš kvalitetniji filter goriva i sipaš 0,5l dvotaktola u rezervoar
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v

fordfocusmk1tddi

Poruka od fordfocusmk1tddi » sreda, 18. maj 2016. u 19:09h

Gde bi mogao da vuce vazduh ne razumem poslusati cu i vas i promjeniti cu filter goriva i sipat cu dvotaktola a interesuje me koliko goriva bi trebao imati u rezervaru da uspem 0.5 dvotaktola

fordfocusmk1tddi

Poruka od fordfocusmk1tddi » četvrtak, 19. maj 2016. u 15:00h

Danas mi majstori kazu da mi je puklo jedno crijevo od intecoolera kazu moze da trzne nekad radi njega uvlaci vazduh Promjeniti cu i to pa ako posle bude sve uredu onda je to toga bilo javim vam sve na kraju sta je i kako je pozzz drugari

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“