Isao danas Subotica - Coka.
Dobar put bez rupa, kao nov. Vozio sve vreme 70-90. Nakon 30 km pali mi se sledece

Ovo je vec drugi put da imam isti problem. Menjao sam glavu tocka (zajedno sa senzorom) i sve je bilo OK.
Ali pomislih mozda je samo trenutna greska, ugasim - upalim motor i stvarno nestane.
Nastavim dalje presao 5 km mozda, ponovo ukljuci. Ovaj put ne gasi.
Aj reko nema veze promenim glavcinu i cao, sta je tu je.
Nastavim dalje na sekund mi se ucini da je blicnula neka lampica jos, ma reko' tripujem 100%.... Idem dalje kad ono opet mi se isto ucini... Prodje 2 minuta kad ono nije bio trip pocne da trepti lampica bez neke odredjene ucestalosti, ali sve duze i duze ostaje ukljucena.
Lampica ( ! ) ... Iznervirao se totalno odma ugasio motor. Stao sa strane, pogledao ispod haube, a tamo sve regularno. Ima ulja, svi nivoi tecnosti ok, nista ne kaci itd... Upalim opet auto i lampica prestala da sija. Sve normalno. Presao jos 100 km i nije se palila a nije ni blicnula (barem nisam primetio). Ove dve za glavcinu tocka su ostale...
Povezao sam ELM327 i nema nikakva greska upisana. Motor je normalno radio, ali kada bi ga gasio nesto bi kao lupilo...