1.Problem sa nekim cudnim lupkanjem u volanu,pretpostavljam da je nesto vezano za onaj krst/zglob ali opet danas sam nesto osluskivao,i imam utisak da se to lupkanje cuje bukvalno u samom volanu(tocku volana),i u mestu kad malo pomerim volan,kao da se malo prokliza sam volan,i tad se cuje to lupkanje,u voznji za sad nemam nekih problema sa upravljanjem..
2.kad palim auto bilo ujutru ili uvece,znaci samo kad je hladan motor,nece da upali bez gasa,znaci moram da dodam malo gas i ttako da drzim na gasu dok se malo ne zagreje,p[osle toga radi i bez gasa,ali kao da menja obrtaje sam..znaci nestalan rad,kad se zagreje onda je vec ok..
3.kako da promenim sijalicu u kabini,pokusao sam ali mi nekako tesko ide da izvadim onu plastiku da bih dosao do sijalice
i pod 4.ovih dana idem da mu menjam ulje i filtere i antifriz,pa bi svaka preporuka dobro dosla,napominjem,da nisam bas pri parama da biram najkvalitetnije..
hvala unapred i veliki pozdrav svima
p.s.i jedno glupo pitanje da li ova fiesta ima servo volan ili ne,i pretpostavljam da je u pitanju bezolovni benzin,bar gledano po "rupi" gde se sipa gorivo,nisam jos isao na pumpu ali da znam..