Fokus mk2 1.8 tdci Letva volana
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 36
- Član foruma od: sreda, 27. nov. 2013. u 17:37h
Fokus mk2 1.8 tdci Letva volana
Pozdrav svima.Treba mi pomoc jer cu zavrsiti na psihijatriji. naime imam problem sa letvom volana koja lupka na neravninama. Ovo mi je vec druga letva jer sam prvu prosle godine nosio na remont ali lupkanje nije reseno jer je majstor tvrdio da je remont kompletan.{20.000 din} i da lupka nesto drugo sto ni on nije mogao da nadje .Posle sam otisao kod jednog mehanicara da bi mi on ustanovio da letva lupka 100%. I zamenio polovnu. Koja je trajala do nedavno.
Da li je moguce da to lupkanje ne moze da se popravi I da je Ford napravio tako problematicne letve koje na starijim vozilima izdrze vise od 300 000 kilometara.
Hvala u napred
Da li je moguce da to lupkanje ne moze da se popravi I da je Ford napravio tako problematicne letve koje na starijim vozilima izdrze vise od 300 000 kilometara.
Hvala u napred
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Fokus mk2 1.8 tdci Letva volana
Ne znam da li je to primenljivo i na Focus mk2, ali na nekim drugim vozilima se dešava da lupkanje dolazi i iz krsta stuba upravljača. Kad staviš zdrav(ij)u letvu on se malo utegne i primiri, a čim ona malo izađe iz tolerancije, počne lupkanje.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Da ali kod mene se cuje bas sa desne strane.Prvo je pocelo samo pri skretanju u levo znaci kad se ona ispruzi a sada lupka i kada idem pravo po blagim neravninama. Isti slucaj je bio i na onoj prvoj letvi.
-
Koliko vidim samo ja imam problem sa lupkanjem na MK2.Stvarno ne znam sta da radim.
- acadimke
- Poruka: 1707
- Član foruma od: utorak, 17. apr. 2012. u 16:55h
- Kontakt:
Re: Одг: Fokus mk2 1.8 tdci Letva volana
Imamo isti problem, cuje se lupkanje na desnoj strani samo pri skretanju u levo.
Fokus mk1 tddi 90 ks 2001
-
Letva otkida,znaci lupa non-stop,ko da sam kupio juga a ne auto star 7 godina.Jeb. ko ga napravi takvog sugavog