E sad sta se desava. Krenuo juce kolima i stao kod prodavnice na minut,kad da upalim,dam kontakt sacekam da se pogase lampice i okrenem kljuc culo se samo cak ili chak i nije zaverglao,lampice za ulje i akumulator i dalje svetle. Probak 4-5 puta isto,izvadim kljuc sacekam malo,obrisem ga od farmerke,ubacim,upali bez problema. Dodjem kuci uzmem drugi kljuc koji nije izlizan ali evo i sa nime mi se desava isto,danas vec nekoliko puta. Cuje se chvak i ne zavergla,izvadim klju ubacim ponovo upali. Sta mislite da je problem? Brava sigurno ili je moguce i nesto drugo? Ako je brava jer mora da se menja ili ne? I ako mora da se menja kako to ide sa kljucevima,treba da se kodiraju,stali? I koliko ce me kostati? Najvaznije pitanje naravno.
Bos brava ili nesto drugo?
Moderator: Dragomir
-
montecarlo111
- Poruka: 88
- Član foruma od: utorak, 21. avg. 2012. u 13:44h
Bos brava ili nesto drugo?
Lepo mi rece Dragomir kad sam bio kod njega na servis pre mesec dana "Zameni kljuc pokvariceti bravu" Ali ja danas sutra i nikako da uzmem drugi kljuc sa police koji je u boljem stanju.
E sad sta se desava. Krenuo juce kolima i stao kod prodavnice na minut,kad da upalim,dam kontakt sacekam da se pogase lampice i okrenem kljuc culo se samo cak ili chak i nije zaverglao,lampice za ulje i akumulator i dalje svetle. Probak 4-5 puta isto,izvadim kljuc sacekam malo,obrisem ga od farmerke,ubacim,upali bez problema. Dodjem kuci uzmem drugi kljuc koji nije izlizan ali evo i sa nime mi se desava isto,danas vec nekoliko puta. Cuje se chvak i ne zavergla,izvadim klju ubacim ponovo upali. Sta mislite da je problem? Brava sigurno ili je moguce i nesto drugo? Ako je brava jer mora da se menja ili ne? I ako mora da se menja kako to ide sa kljucevima,treba da se kodiraju,stali? I koliko ce me kostati? Najvaznije pitanje naravno.
- Reppa
- Poruka: 979
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
Re: Bos brava ili nesto drugo?
Pre će biti da je anlaser.
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
-
montecarlo111
Majstor skinuo alnaser ali su srafovi zapekli pa moze da se desi da pukne dekla. Jel ima neko mozda deklu ili znate gde bi mogo da je narucim?
- bojan_kv
- Poruka: 1309
- Član foruma od: četvrtak, 11. mar. 2010. u 20:52h
Meni na pamet padaju Simo i Gile, ako slucajno imaju neki anlaser koji je izgoreo, pa da ti posalju. Tesko da ces da nadjes zaseban deo... pitaj ovde na forumu clana magnat, mozda on ima neki razbucan anlaser...
Ford focus mk1 rest. '02, 1.8tdci 85 KW (115KS) 04.2011-07.2019
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
Ford focus C-Max' 06,1.6 tdci 80KW 09.2019-
-
Rankofocus
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
to majstor odradi bez problema. nosi anlaser u drugi servis. 
-
montecarlo111
Pa jbg nemam drugi servis ovaj kao najbolji,najsigurniji. Sta znam.
Kako odradi majstor? Kako odsrafi da ne pukne?
Kako odradi majstor? Kako odsrafi da ne pukne?
-
montecarlo111
Resen problem zamenjen automat.
-
Rankofocus
- Poruka: 534
- Član foruma od: četvrtak, 11. okt. 2012. u 11:29h
glupost !
kao kad bi tebe neko angazovao za konobara (da ti je to profesija) i ja dodjem u da popijem pivo ,a ti nosis case u prstima za svaki slucaj ne na tacni i kazes meni da ja nabavim jednu ako se tebi ta razbije da imam iz cega piti
kao kad bi tebe neko angazovao za konobara (da ti je to profesija) i ja dodjem u da popijem pivo ,a ti nosis case u prstima za svaki slucaj ne na tacni i kazes meni da ja nabavim jednu ako se tebi ta razbije da imam iz cega piti