Ventilator kabine Fiesta Mk4
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 6
- Član foruma od: subota, 2. mar. 2013. u 22:01h
Ventilator kabine Fiesta Mk4
Auto je Fiesta Mk4 1998. godiste. Ventilator kabine zacvili nekoliko sekundi kada se ukljuci i u nastavku rada nije preterano bucan, ali je ocigledno da mu je potrebno jedno dobro ciscenje.
Ali, kako stici do njega? Po zvuku bih rekao da je iza kasete kod suvozaca (gore je airbag, pa mi je ovo jedino logicno mesto). Medjutim, nikako ne uspevam da ukapiram kako da skinem kasetu (deluje kao da je sve napravljeno iz jednog dela). Da li je neko skidao ventilator ili zna kako da dodjem do njega?
Ali, kako stici do njega? Po zvuku bih rekao da je iza kasete kod suvozaca (gore je airbag, pa mi je ovo jedino logicno mesto). Medjutim, nikako ne uspevam da ukapiram kako da skinem kasetu (deluje kao da je sve napravljeno iz jednog dela). Da li je neko skidao ventilator ili zna kako da dodjem do njega?
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Re: Ventilator kabine Fiesta Mk4
Ako se ne varam, pristupa mu se iz motornog prostora, ali treba da se skine ekspanzioni sud i plastika koja se nastavlja na požarni zid.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
Uh, to ce biti iznad mojih trenutnih majstorskih mogucnosti.
U svakom slucaju, hvala. Ako se odvazim na taj poduhvat, propraticu ga slikama.
U svakom slucaju, hvala. Ako se odvazim na taj poduhvat, propraticu ga slikama.

- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Nemoj me držati za reč, čini mi se da sam tako video u radioničkom uputstvu, a javiće se valjda neko ko je imao direktnog iskustva sa time.
pozdrav, Bojan

- Reppa
- Poruka: 977
- Član foruma od: sreda, 20. okt. 2010. u 20:03h
- Kontakt:
http://www.polovniautomobili.com/reppa
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
- matke
- VIP
- Poruka: 308
- Član foruma od: subota, 17. okt. 2009. u 21:45h
juce menjan na jednoj fijesti mk4.pristup je iz motornog dela ne treba da se skida tabla ali ima malo posla nije bas jednostavno 

-
Hvala za slike i savete. Sutra cu malo pogledati, pa da odlucim mogu li ja to.