Moderator: Dragomir
Prodaj opruge, pa ces nadomestiti trosak za pumpu!milance018 piše:neznam zasto brisete sve sto se napise a ne odgovara fordasima.,..lepo sam rekao da ne vredi da se daju 650 evra za popravku auta koji ne vredi 2500 evra...smesno ,,,
Markedjani piše:druže ford je to... mogu da uđem kroz pod ko dingospo
macaneli piše:ide bolje zato sto mk1 ima dusu
totti piše:Vidi... Ti bi sa tvojom kornjačom mogao da igraš kolo oko ove, ne bih se potezao ni na 20 metara![]()
i stavi levak na odvode u ispod serpu u nju nivostat i kad se napuni unutra mu se pali lampica ...stane i salije u rezervar nazad i pici daljemilan_gt piše:ma napravis oluk ispod pumpe i nema brige..
I ne samo od Focusa... Od svihmilance018 piše:...vracam se fiatu..zakon je..odrzavanje jeftino. a I iskreno stilo je bolji od fokusa..
milance018 piše: a I iskreno stilo je bolji od fokusa..
Zaljubljenost je jedno, a prava ljubav, ipak, nesto sasvim drugo.milance018 piše:ma kupujem auto 2007 i benzinac mora da bude...vracam se fiatu..zakon je..odrzavanje jeftino. a I iskreno stilo je bolji od fokusa..imao sam ga..modeli posle 2006 nemaju problema sa elektronikom. samo se nadam da ce neko ovo da kupi. jer za 1 mesec s
tajanja u oglasima nisam imao ni jedan poziv ...prodao sam najmanje 30 auta..a ne kazu dzabe za ford se radujes kad kupis a slavis kad prodas.
Pa da si uzeo fokusa benzinca ne bi kukao....Hoću da kažem da kod svakog novijeg dizela imašmilance018 piše:ma kupujem auto 2007 i benzinac mora da bude...vracam se fiatu..zakon je..odrzavanje jeftino. a I iskreno stilo je bolji od fokusa..imao sam ga..modeli posle 2006 nemaju problema sa elektronikom. samo se nadam da ce neko ovo da kupi. jer za 1 mesec s
tajanja u oglasima nisam imao ni jedan poziv ...prodao sam najmanje 30 auta..a ne kazu dzabe za ford se radujes kad kupis a slavis kad prodas.
meni to vise nije imanje ili nemanje para nego zdrav razum..imam korsu A 1.2 sa lancem, malo je reci da je savrseno jeftin auto po predjenom km, eto remont bos pumpe kosta ko cela korsa i da ostane..a planirao sam focusa tddi kao drugi auto ali mu ne vidim prednost ni jednu..jer se taj auto koristi retko i uglavnom po gradu..predje 10.000km godisnje max..sierra 20i piše:pre nekidan rikne mi bobina na korsi 22000 din,a komsija kupio isti dan odlicnog juga 55 za 25000 din...nema covek para da placa skupe popravke i delve pa vozi juga