eskort 1.4 sporo vraca ler gas
Moderator: Dragomir
- magirus
- Poruka: 79
- Član foruma od: sreda, 13. jun 2012. u 15:36h
eskort 1.4 sporo vraca ler gas
Pozzz... problem je u sledecem ,menjao sam gumice ventila i diht.glave i sada se desava da mi je visok ler gas tj. kada dam gas nije bitno da li do 2-3000 obrtaja on bas sporo vrati na ispod 1000 obrtaja,treba mu ponekad i citav minut da postepeno vrati a nekad i nevrati dok ponovo ne dodam gasa...ima li resenja citao sam ali konkretno nisam nasao identican problem...
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Re: eskort 1.4 sporo vraca ler gas
Probaj sa ciscenjem motorcica ler gasa. I vidi da ti mozda ne zaglavljuje negde sajla gasa,da li si je lepo vratio.
- magirus
Sve sam to odradio i ima razlike malo je spustio ler gas...mada nije to to...stavljao sam i drugi step motor isto se desava...
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
isto i kod mene na fiestu sporije vraca obrtaje a i drzi ler gas na 1500-1600 i na benzin i na plin , i kad je hladan i kad se zagreje ... mozda je do struje nesto ?
- paun1
- Poruka: 502
- Član foruma od: utorak, 2. feb. 2010. u 17:49h
Skini klemu na pola sata kad menjas step,tako je meni bilo na fiesti i menjao step ali sve dok nisam restartovao komp nije hteo da radi.. probaj
- Dusan64
- Poruka: 5280
- Član foruma od: ponedeljak, 23. feb. 2009. u 19:52h
Kad si cistio motorcic jel si odvojio mehanicki deo od elektricnog? Ako jesi jel si primetio da ima mnogo lufta? Ako ima mnogo lufta onda je do njega. Ne mora mnogo da znaci ako si probao jos jedan,posto im je to mana,retko koji ce da radi kako treba. Proveri i vakum creva,mozda je neko busno.
- bozicboki91
- Poruka: 457
- Član foruma od: ponedeljak, 15. mar. 2010. u 16:48h
nisam cistio motorcic a nisam nista ni skidao 

- magirus
Pronasao sam problem ...elem,neko crevce mi je bilo spalo sa karburatora i uvlacilo je fals vazduh a to crevo posle ide na filter vazduha...a jeste me namuciloDusan64 piše:Kad si cistio motorcic jel si odvojio mehanicki deo od elektricnog? Ako jesi jel si primetio da ima mnogo lufta? Ako ima mnogo lufta onda je do njega. Ne mora mnogo da znaci ako si probao jos jedan,posto im je to mana,retko koji ce da radi kako treba. Proveri i vakum creva,mozda je neko busno.