Desila mi se neka glupost za ne verovati. Danima mi vec ne rade prskalice pa sam resio da sa kompresorom malo procistim ta creva,prilikom skidanja primetio sam da na samim prskalicama postoje po dve zice na obe prskalice,stim da je jedna zica bila otkacena.Skinuo sam brizgaljke produvao vazduhom i sve je ok.Prskalice proradile,najveca glupost sto sam zbog tih zica koje sam vratio kako sam i skinuo izgubio i lampice za kontakt na satu a imam ga lamp.Za akumul.Non stop svetli,nemam obrtaje ni temperaturu!?! Nista drugo nije dirano,kako je moguce da prskalice imaju veze sa svim tim stvarima? Ako je neko cuo za ovakvu glupost molio bi ga da mi pomogne. U pitanju je sierra 2.0 clx 92
MOD EDIT: Nemoj da pišeš više cele poruke velikim slovima.
PRSKALICE NA SIERRI
Moderator: Dragomir
- batarihter
- Poruka: 473
- Član foruma od: utorak, 5. okt. 2010. u 17:38h
Re: PRSKALICE NA SIERRI
Meni je juce Stefan 911[SK] malo objasnio razliku izmedju sierra DOHC i pinto!!!
Koliko DOHC ima senzora i elektronike vise nego obicne.Tako da moja preporuka ti je samo dobar elektricar za stare fordilake(sto bi rekao nas president) 

Ford Sierra 2.0i DOHC
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
...kakvih ljudi ima na planeti - dobro se i vrti...
- 911s [SK]
- old-and-rare Fords fan
- Poruka: 11510
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 10:33h
Verovatno ti ne rade ni stop svetla, farovi itd, mislim da si izgubio "kontakt kolo", tj dosat potrošača koji se napajaju preko kontakta.
S obzirom da nisi ništa dirao, ali nešto jesi, problem ti pravi neki kontakt u kutiji sa osiguračima.
Najbolje poseti nekog električara.
S obzirom da nisi ništa dirao, ali nešto jesi, problem ti pravi neki kontakt u kutiji sa osiguračima.
Najbolje poseti nekog električara.
Everything we do, it's driven by you!
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Ford weist den Weg.
"When it comes to defining Ford models, never say "never"! Somewhere, somehow, there was usually an exception to prove the rules..." Graham Robson
Van piše: ...за све те буђаве фордове
-
- Poruka: 2
- Član foruma od: subota, 3. nov. 2012. u 21:38h
Sumnjam na neki relej,sutra ide kod elektricara pa cemo videti.