Pozdrav forumasi, imam jedan veliki problem. Vozim Ford Focusa 2002. god. 1.8 TDCi. Naime auto sve normlano radi dok se malo vise ne da gasa, nakon postizanja vece brzine pri vecim obrtajima motor izgubi snagu i upali se lampica od grijaca. Jako nezgodna stvar kada pokusavate nekon da preteknete i usred preticanja vam se to desi. Da li je neko imao slican problem? Auto ne vozim trenutno, cekam da imam slobodno vremena vise da ga odvezem u servis.
Unaprijed hvala, pozdrav.
Gubi snagu na vecim obrtajima
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 4
- Član foruma od: nedelja, 16. sep. 2012. u 23:21h
- Dragomir
- Oficijalni serviser
- Poruka: 5503
- Član foruma od: ponedeljak, 2. mar. 2009. u 23:21h
Re: Gubi snagu na vecim obrtajima
Poseti nekog dobrog bosistu
Ako si zavrsio fakultet ne znaci da si covek
- m_peki
- Poruka: 561
- Član foruma od: nedelja, 6. sep. 2009. u 15:01h
Pa verovatno ga baca u safe mod. Moguc problem dizne ili pumpa ili pak nesto trece. Na dijagnostici ce ti reci.
-
- Poruka: 12
- Član foruma od: četvrtak, 6. sep. 2012. u 22:24h
idi proveri dizne sigurno su zaprljane,kad pali lampicu od grejaca u 90% slucajeva su dizne,vise neprave maglu nego kaplju i nemoze da sagori gorivo.domacin piše:Pozdrav forumasi, imam jedan veliki problem. Vozim Ford Focusa 2002. god. 1.8 TDCi. Naime auto sve normlano radi dok se malo vise ne da gasa, nakon postizanja vece brzine pri vecim obrtajima motor izgubi snagu i upali se lampica od grijaca. Jako nezgodna stvar kada pokusavate nekon da preteknete i usred preticanja vam se to desi. Da li je neko imao slican problem? Auto ne vozim trenutno, cekam da imam slobodno vremena vise da ga odvezem u servis.
Unaprijed hvala, pozdrav.