Evo sta se desilo:
Na semaforu je nesto puklo u motornom prostoru ( ne secam se da li sam vozio na plin ili benzin, to je problem, skoro sam siguran da je benzin bio,ali ne mogu da garantujem).Auto se ugasio. vergla,ali ne pali. I tako ja pokusavam par minuta. VIdim da je vrag odneo salu,pa na alnaser i u prvu brzinu i za par metara sam imao parking mesto(sreca u nesreci). I posle 30 minuta odmaranja, isto. (mozda me stigo baksuz jer sam pre neki dan pricao da nisam nikada doziveo da mi plin pukne

Kupio sam odmah novu svecicu, proverio ostale (nisu vlazne i nisu pukle), i pokusam da upalim auto (na benzin jer samo tako pali, plin moze tek kad dobije radnu temperaturu),ali nista. Samo vergla. Nisam jahao mnogo da ne presisa, i pocela je kisa.
Molim vas za savet ako neko ima ideju na osnovu opisa. Da li to moze biti neki problem sa strujom (da gledam osigurace?), ili je mozda crkao protokomer? (kako se to dijagnozira na licu mesta)
Da li to sto je puklo je mozda svećica u pitanju? (zasto uopste keramika na svećici pukne)
Hvala