(startujem motror prvih 2 minute dok je na leru izbacuje plavi dim kao da sagori nešto pa kasnije sve normalno nema dima osim ono kad mu ga daš po gasu ali tada izlazi boje crne).I tako taj dim sedam dana dimi jebote počnem da zovem i idem od majstora do majstora dijagnoza ko jeremija raspad sistema moji snovi o dobrom autu lagano tonu Svima pricam pricu crvenim slovima kako se manifestuje,Majstor br1 KRCKO brate prvo za dijagnostiku treba ladan motor pa onda topao pa das 35 evra samo za to pa dalje sta bude se dogovaramo...... reko ajd vozdrica,Žule majstor br2 po meni iskreni i realan lik buraz ja ti o ovom nemam pojma najbolje da voziš auto u F-Autocentar Banjaluka vidiš šta imam posla 10 ljudi čeka i i češka se okolo.Majstor br 3 fale ga u PM XY na vi samnom ozbiljan a može deda da mi bude daj gas na 2300 obr, daj sad gas 3000 obr. daj gas 3500 obr. hmmm koje si ulje sipao reko 5w40 castrol auuuuuuuuuuuu tu si se zajebao ovo ti je PEUGEOT samo TOTAL i ELF fino ti piše u servisnoj joooj jesi levat

Dobar dan dobar dan lijepa teta ja bih do sevisa evo izvolite ovuda prosljedi me nonšalantno do dečka koji vodi prijem u servis i rezervne djelove.Reci duže ono floskula za povratiti (DRUŽE) reko ujutro kada upalim auto plavi dim par minuta kasnije sve normalno auto ne gubi snagu radi normalno itd.... kaže evo ti papir i olovka prezime,name br šasije....itd i napiši ukratko šta mu je (ko diktat u školi) i ja to sve napišem i kaže dijagnostika odmah 20 evra nisam ni vidio ma nebitno neka se samo riješi problem, pojavljuje se šef servisa u košulji pošto ga izgleda on jedini zna spojiti na dijagnostiku a dva mehaničara koliko sam ih mogao prebrojati samo odrvću i zavrću šarafe ali ajde de nemješam se ni u čiju branšu pa tako i u njihovu (kada bi oni imali 40,000 artikala u glavi kao ja glava bi im pukla ko lubenica).Čekm 15 minuta izlazi šef servisa u košulji i govori druže nisi trebao u garažama da servisiraš auto bla bla pa što ovo što ono ono sad ja glup on pametan reko: brojevi i šta je otišlo ili da se samozapalim u centru grada daj reko predračun i ne prdi jebote! Pišem sa papira ako mi neko ne vjeruje postaviću original predračun još sam dobio i poprsta 10% cijene sa popustom u evrima ovi moji iz Bl znaju u KM

EGR VENTIL KOM 1 430,85 EVRA
GRIJAČ MOTORA KOM 4 70,50 EVRA
PODLOŠKA DIZNI KOM 4 17,64 EVRA
MEHANIČAR. RADOVIKOM 4 80,00 EVRA
TOTAL 598,99 EVRA ili u KM 1.172,06
u ovu cijenu je uračunat i PDV i popust od 10% !
Radnja se dešava u Banjaluci nisam nikoga htio da povrijedim ,niti koga da optužim za nešto ako jesam izvinjavam se, samo sam se našao meni u velikom problemu i pokušavam da ga riješim izvinjavam se člnovima-adminima foruma namožda pogrešnom therdu!
Jel stvrno moguće da je ovo otišlo i da se ovako puši https://www.youtube.com/watch?v=gB5d1b7 ... ature=plcp
Ima li mu lijeka ili da

Inače vozim auto 12 godina al non stop ww,renault,chevrolet,lada i jebeni fiat.
AJE TO TO