Imam focusa 1.8 tddi, nešto više ukratko napisah juče u delu za predstaavljanje članova, pa da se ne ponavljam i oko toga. U poslednjih mesec dana imam neki osećaj da sa autom nešto nije u redu, ali ne mogu da definišem tačno šta. Početkom juna mu je otišla vodena pumpa i neko crevo uz nju, to je menjano i od tad imam utisak da se auto čudno ponaša (napominjem, možda je to samo moj trip od opšte panike da se autu nešto ne desi jer na nešto nisam obratila pažnju

Stalno pratim temperaturu motora, kazaljkica je na sredini, ne prelazi preko toga. Nemam slike trenutno, uslikaću ga uskoro, ali mi posuda za antiftiz čudno izgleda (kao da ima crni talog,ili tako nešto). Paničila sam da se pomešalo sa uljem

Takođe otkako je došao od majstora tripujem da troši više goriva i s vremena na vreme trokira - kad krene malo na uzbrdicu, makar i minijaturnu, ponekad se zaglupi, ja stiskam gas a on ništa

Juče se iz čista mira aktivirao fabrički alarm po prvi put (a da sam ja to čula), trebalo mi je par sekundi da skontam da svira moj auto, izašla na terasu, nigde žive duše, nešto je i kiša počela, pomislila sam da su deca udarila loptom ili tako šta ali nikog nije bilo. Sišla dole, oko auta sve u redu. A sećam se da mi je majstor rekao nešto tipa - fabrički alarm postoji, ali aktivira se tipa kad ti polome prozor ili tako nešto

Centralna brava je vremenom počela da zeza, ima više kombinacija šta s čim (ne) radi, ispisaću vam to ako nekog bude zanimalo da čuje šta je.
Izlupali su ga sirotog zimus na parkingu po onom ledu

I imam još trista pitanja ali će me izbaciti s foruma ako budem nastavila da pišem ovolike postove

Hvala vam unapred, nadam se da ćete imati vremena i volje da mi date neki savet kako da budem od koristi