Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

kvarovi i popravke

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
sreckofilipovic
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 18. mar. 2012. u 20:12h

kvarovi i popravke

Poruka od sreckofilipovic » četvrtak, 19. apr. 2012. u 12:11h

zdravo svima.Odskora imam ford fokus 18 tddi 2002 karavan i imam problema sa bravom vozaca to jest rucice,naime nemogu uvek da otvorim vrata kad povucem rucicu i to malo jace nemogu da se vrata otvore,dok sa unutrasnje strane hoce.Naime u pocetku iz dva do tri pokusaja su htela da se otvore vrata a sada nikako,samo sa unutrasnje strane,pa bih molio dali neko moze da mi kaze sta treba da se radi i dali je neko imao slicnu situaciju i sta je preduzeo dali da sam otvaram i proverim sta je u pitanju ili da ne diram da nebi nesto pokvario jer ima centralno zakljucavanje..Unapred zahvalan za savet

Nov sam na forumu ako nisam pogodio temu izvinjavam se.

nikola_focus
Poruka: 1496
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Re: kvarovi i popravke

Poruka od nikola_focus » četvrtak, 19. apr. 2012. u 12:34h

Imam i ja isti ``problem`` sa Fokusom, koji se cesto sam od sebe resava, a ponekad ne. Tada otvorim i zatvorim zadnja leva vrata, i onda mogu da otvorim vozaceva (ne pitajte me zasto je to tako, jer stvarno nemam pojma, ali deluje). Trebalo bi verovatno da se otvori i da se vidi sta je problem. Verovatno prokliza neki deo koji ne bi trebao, i zbog toga ne mogu da se otvore.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

sreckofilipovic
Poruka: 6
Član foruma od: nedelja, 18. mar. 2012. u 20:12h

Poruka od sreckofilipovic » četvrtak, 19. apr. 2012. u 12:47h

a dali sme da se otvara bez majstora zbog te centralne brave ,neznam kako to izgleda unutra,nemamm predstavu.Sada kod mene nece nikako sa spoljne strane da se otori koliko god jako vukao,samo sa unutrasnje.ali mene brine da nesto ne zabrljam joj vise.

nikola_focus
Poruka: 1496
Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h

Poruka od nikola_focus » četvrtak, 19. apr. 2012. u 21:07h

Pa vidi, ti mozes da skines tapacir i da vidis da li bi mogao da rasturis to i pogledas. Ima 8 srafova cini mi se, kad skines tapacir, skidas izolaciju sa tog dela oko brave, pa ces da vidis da li moze ili ne moze. Ja mislim da to sto auto ima centralnu nece da pravi nikakve probleme, a mozda ces i uspeti odmah da vidis u cemu je problem, mozda se nesto otkacilo, popustilo, ko zna, ne znam ni ja sta se tacno nalazi unutra.
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend

mbole
Poruka: 14985
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Poruka od mbole » petak, 20. apr. 2012. u 01:06h

Sto se tice centralne, u vratima se nalazi samo motorce i prekidac koji javlja dal su vrata zatvorena. Daklem po tom pitanju nemas problema. Samo fino otkaci konektor, i mozes da se igras.
Djak pesak :)

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“