Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Fiesta TDCI

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
Denis
Poruka: 8
Član foruma od: petak, 11. mar. 2011. u 17:57h

Fiesta TDCI

Poruka od Denis » sreda, 28. mar. 2012. u 23:57h

Primetio sam već neko vreme da mi Fiesta ima problema sa vučenjem. Kao da se turbina uključuje tek preko 2500 obrtaja. Dotle mi izgleda slabo. Čak i kad treba da krenem, pogotovo na uzbrdici, moram da joj dam dobar gas pa da puštam kvačilo inače gašenje. Na uzbrdici u drugoj brzini na 1300-1400 obrtaja neće da povuče nego moram u prvu pa tek onda. Pretpostavljam da će dijagnostika pokazati neke stvari ali čisto da vidim da li neko ima nekih ideja oko ovoga.

Shomy_ksh
Počasni Čak Noris
Poruka: 3609
Član foruma od: utorak, 4. avg. 2009. u 04:45h

Re: Fiesta TDCI

Poruka od Shomy_ksh » četvrtak, 29. mar. 2012. u 00:54h

potrosnja ? meni vuce fiesta ko blesava :) snimi neki klip ubrzanja... sve posle 15s do 100 je slabo i verovatno je nesto oko motora... mada nju ne treba voziti ko neki kod u ks na 1500rpm ... vozi je ostrije pa ce da vidis :rotfl:
Ford Fiesta DuraTorQ 1,4TDCi
Phase Evolution Opus 500.1 + Mac Audio Select 12 with Alpine CDE-9882Ri
Dragomir piše:Ma volim kada se raspisete,milina mi je da citam
1.0 EcoBoost bar od 92kW...u JH sasiju da legne...kad tad...

sasa_f1
Poruka: 9988
Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h

Re: Fiesta TDCI

Poruka od sasa_f1 » četvrtak, 29. mar. 2012. u 10:48h

Ja sam takav prbolem na Focus-u TDCi imao zbog EGR ventila. Sve to sto si naveo, + je mnogo dimio. Ne znam da li isti uzrok moze da bude i kod Fieste...

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“