POzdrav svima,
evo vec vise od godinu dana mucim muku sa ler gasom na Mondeo mk3 2001 16v. Ima sekvent plin.
Kao sto mozete videti po mojim postovima, prvo je trosio ulje. Nakon zamene karika i sve sto ide uz to, prestao je da trosi. Ali pojavio se taj problem sa ler gasom, naime jako malo ili skoro nikako se kazaljka ne pomera (obrtomer) a auto jako lose radi (onako neravnomerno, ne znam kako bih objasnio).
Bio sam do sada kod 5 majstora i niko mi nije resio problem ( a nadavao sam se para).
Nove svecice su stavljene, dizne ciscene vise puta, bombina nova.
Proverena usisna grana i sva creva (nigde ne vuce falsh). Ler motoric stavljen drugi. Probao sam drugu klapnu i radio je 1 sat ok i posle toga isto, tako da sam vratio svoju staru.
Sada mi se upalila lampica i jedan od majstora je rekao da je greska vezana za katalizator......
Da napomenem, nakon pojavljivanja greske nema promene. Motor isto radi.
Da li mozete da mi preporucite nekog majstora koji se nalazi u Novom Sadu i koji moze to da resi?
Hvala
Mondeo mk3 ler
Moderator: Dragomir
- error
- Rođa
- Poruka: 320
- Član foruma od: nedelja, 30. avg. 2009. u 22:41h
Re: Mondeo mk3 ler
el to samo na plinu ili na oba goriva?
-
- Poruka: 9
- Član foruma od: subota, 6. mar. 2010. u 20:05h
Re: Mondeo mk3 ler
Na oba goriva. Nesto je losiji rad na plinu, ali radnja gde sam ugradio plin traze da se prvo namesti auto da radi na gorivu, pa ce oni namestiti plin ako bude bilo potrebe.
Zabroavio sam jos da kazem da se na manjim obrtajima, nakon davanja naglog gasa, auto zatrza.
Zabroavio sam jos da kazem da se na manjim obrtajima, nakon davanja naglog gasa, auto zatrza.