Kljuc
Moderator: Dragomir
- shakal_86
- Poruka: 437
- Član foruma od: petak, 6. jan. 2012. u 10:01h
Kljuc
Ne radi mi dugme za centralno zakljucavanje.Kada ga pretisnem ono je meko skroz.Dok za gepek i za otkljucavanje radi sve ok.I kada pritisnem dugme ono se oseti klik na dugmetu i radi dok na dugmetu za zakljucavanje skroz je meko.Zna li neko sta to moze da budi i kako da otvorim kljuc??
Menjam fiću sa kukom za peglicu sa kukom.
Šifra ,,Kuku meni,kuku tebi ''
- Cedo
- VIP
- Poruka: 3138
- Član foruma od: nedelja, 27. dec. 2009. u 15:32h
Re: Kljuc
https://rs329tl5.rapidshare.com/#!downl ... 3C5333|0|0 na strani 33 je objasnjeno kako se otvara kljuc..
- shakal_86
Posto uskoro dolazim u Srbiji da li zna neko gde mogu popraviti kljuc.Otvorio sam ga i ispalo je onaj mali deo sa prekidacem izasao je iz lezista i zato je na dugmetu meko.Probao sam da otvorim i tu plocu da skinem pa da ga nekako vratim ali se plasim da ga ne sjebem nacisto.Jer nece bas t ploca da izadje da li je lepljenjo ili nemam pojma sta ali necu da reskiram.
Pa ako zna neko ko to popravlja u srbiji ili jos bolje ako moze da se napravi novi kljuc i ako zna neko koja je cena neka pise.
Hvala
Pa ako zna neko ko to popravlja u srbiji ili jos bolje ako moze da se napravi novi kljuc i ako zna neko koja je cena neka pise.
Hvala
- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Kljuc ima da se nadje nov. Ustvari tebi treba samo daljinac, sam kljuc ne menjas (doduse nisi napisao koji je auto, al kod skoro svih je daljinac odvojen od samog kljuca). Treba ga jos i isprogramirati. U principu mozes i sam da ga programiras i ustedis neku kintu, a ako te mrzi/ne snalazis se moze da ti ga isprogramira i onaj kod koga kupis.
Kljuceve imas kod: http://www.autokljucevi.rs/gallery/srpski/20
Cene ne znam, al racunaj jedno 30-tak evropskih.
Svaki iole pismen elektronicar moze da ti sredi taj taster (koji nije ispao vec se odlemio). Stampanu plocicu inace drzi jedan (ili bese dva) plasticna zatopljena "pimpeka".
Kljuceve imas kod: http://www.autokljucevi.rs/gallery/srpski/20
Cene ne znam, al racunaj jedno 30-tak evropskih.
Svaki iole pismen elektronicar moze da ti sredi taj taster (koji nije ispao vec se odlemio). Stampanu plocicu inace drzi jedan (ili bese dva) plasticna zatopljena "pimpeka".
Djak pesak 

- shakal_86

E ti plasticni tipci i sam sam provalio da ga drze samo ne znam kako da ih otvorim.Postoji li neki alat da ga otvorim jer mogu i sam da ga zalemim dobar sam u tome.

- mbole
- Poruka: 14982
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Postoji, sove se lemilica 
Rastopis i ti malo taj vrh, pa povuces malo plocicu, pa onda drugi (ako ima dva), pa opet prvi... dok ne izadje.
Posle kad vratis, opet zatopis (ili cak ni to, koliko se secam sasvim lepo lezi i ne mrda i kad nisu zatopljena ta dva pimpeka).

Rastopis i ti malo taj vrh, pa povuces malo plocicu, pa onda drugi (ako ima dva), pa opet prvi... dok ne izadje.
Posle kad vratis, opet zatopis (ili cak ni to, koliko se secam sasvim lepo lezi i ne mrda i kad nisu zatopljena ta dva pimpeka).
Djak pesak