Grand Motors banner
Auto otpad Sole banner Led Shop banner
Knežević Enterijer banner Faber auto delovi banner

Focus enigma

Odeljak za mehaničke kvarove.
Pravila foruma
Svako pitanje koje traži rešenje problema, a koje ne sadrži u naslovu teme: model auta, godinu proizvodnje,tip ubrizgavanja, zapreminu i snagu motora, biće obrisano bez opomene. U poruci napisati kratak i sažet problem.

Moderator: Dragomir

Odgovori
DejanSU
Poruka: 4
Član foruma od: četvrtak, 24. nov. 2011. u 15:41h

Focus enigma

Poruka od DejanSU » petak, 2. dec. 2011. u 01:48h

Pozdrav svima ... zamolio bih za pomoc posto sam izludeo vec i to jako... u pitanju je ford focus 1,6 16v 2004 godiste upali on meni sve redovno kad okrenem kljuc nego me muci to sto moram da dodam gas... e sad ajd to i nije toliki problem kad ja istu tu papucicu ne bih morao da drzim po 10-15 min jer cim je pustim auto se ugasi... nosio sam i kod majstora i dijagnostika ne pokazuje nista sve ok... kvarove neke ne pokazuje i to ok... onaj motoric ociscen nastelovan itd ( tako mi rece majstor ) i evo pre mozda jedno pola sata kako sam dosao kuci... a pre toga mi je pola sata zadavao muke na parkingu jer jednostavno dok drzim gas sve je ok cim ga pustim on se ugasi ... sta moze biti tu problem molim vas ako je neko imao slicnih ili istih problema... i da nadodam jos jednu informaciju ... dakle nekad moram da drzim 10 min gas pa pustim i bude ok.. nekad 2-3 min pa bude ok... a nekad ( kao sad malo pre ) i po pola sata... frustira vec jako :suicide: ... a bar da nisam dao 50e majstoru pa ajde... ( ok rekao mi ako ne valja da ga donesem ponovo onda nije taj motoric ) ali posto vidim da ovde ima zaista iskusnih i ok ljudi molim vas da mi odgovorite sta moze da bude problem ...

mbole
Poruka: 14981
Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h

Re: Focus enigma

Poruka od mbole » petak, 2. dec. 2011. u 08:54h

Taj motorcic.
Djak pesak :)

DRAGANFORD
Poruka: 427
Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h

Poruka od DRAGANFORD » petak, 2. dec. 2011. u 08:55h

onaj motoric ociscen nastelovan. kupis nov i resis problem a usput zameni i pvc ventil .

DejanSU

Poruka od DejanSU » petak, 2. dec. 2011. u 12:01h

Hvala vam na odgovoru...iskreno ja sam prvo mislio da je on negde zapusen ili tako nesto... tako deluje... ako mozete jos samo da mi pomognete sa nazivom tog motorcica da ja pogledam cene na netu i da pocnem da skupljam dzi-dzi...

DRAGANFORD
Poruka: 427
Član foruma od: sreda, 18. feb. 2009. u 08:44h

Poruka od DRAGANFORD » petak, 2. dec. 2011. u 13:29h

idle air control valve kosta oko 70 eur pvc valve 15.moj savet je da to kupis u Grandu ili negde samo original prema br. sasije tvog vozila.

DejanSU

Poruka od DejanSU » petak, 2. dec. 2011. u 14:25h

DRAGANFORD piše:idle air control valve kosta oko 70 eur pvc valve 15.moj savet je da to kupis u Grandu ili negde samo original prema br. sasije tvog vozila.
Hvala puno Dragane pogledacu danas pre posla u Grandu oko tih stvari koje ste mi naveli... ;)

Odgovori

Povratak na „Kvarovi i popravke“