Remenica radilice
Moderator: Dragomir
- sasa_f1
- Poruka: 10026
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Remenica radilice
Evo meni ista ta gura 50.000 km. I sta sad?
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ista remenica na istom motoru u Mondeu? Ne mora da znaci da je svaka remenica od Dayco-a dobra, ja sa njihovim kaisevima i nemam bas najbolje iskustvo ali nisu ni totalni krs 
Mada je to sa tim remenicama na Mondeu sve relativno i zavisi i od alternatora tj ispravnosti celog sklopa.

Mada je to sa tim remenicama na Mondeu sve relativno i zavisi i od alternatora tj ispravnosti celog sklopa.
Fiesta!!
- Daki_81
- Poruka: 2600
- Član foruma od: subota, 23. mar. 2013. u 17:56h
Dešava se...
Ja sam kod Gagija menjao termostat prošle godine i verovao ili ne tri su mi stavili pa nisu valjali ... Otvarali su na 65-70°C i onda je poručio drugu marku mislim da je Vernet koji lepo radi. Proveo sam kod Gagija 2 nedelje zbog termostata

Hoću da kažem u Srbiji je sve moguće...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 using Tapatalk
Ja sam kod Gagija menjao termostat prošle godine i verovao ili ne tri su mi stavili pa nisu valjali ... Otvarali su na 65-70°C i onda je poručio drugu marku mislim da je Vernet koji lepo radi. Proveo sam kod Gagija 2 nedelje zbog termostata

Hoću da kažem u Srbiji je sve moguće...
Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 using Tapatalk
Poslednja izmena: Daki_81, na dan petak, 25. avg. 2017. u 11:27h. Ukupno izmenjeno 1 put.
/ Focus / 2007. / 1.6 TDCi /
- sasa_f1
Ne, na fokusu mom. Ali prodavao sam ih i za Mondeo, za sada bez reklamacije.
Sa PK kaisevima su imali fail, covek koji je predstavnik Dayco-a za Srbiju mi je otvoreno priznao. Reseno je i to, tj i dalje se na trzistu mogu naci ti stari zbog zaliha.
Sa PK kaisevima su imali fail, covek koji je predstavnik Dayco-a za Srbiju mi je otvoreno priznao. Reseno je i to, tj i dalje se na trzistu mogu naci ti stari zbog zaliha.
- dule0911
-
- Poruka: 13654
- Član foruma od: utorak, 17. feb. 2009. u 03:07h
Ne znam koja je zadnji put stavljena na Mondea (original?), ali je trajala tricavih 170-180k km pre nego sto je krenula da se pusi u voznji pre neki dan
Original PK kais isto bez problema gura 100k km.
Dok na lanceru sam stavio Dayco, svako malo pisti, jebe ale, na kraju se rascvetao (ovo je bilo delimicno i mojom krivicom), nakon sto sam ga zamenio nijedan problem vise oko tog kaisa, ranije na svako malo nesto drndaj.

Dok na lanceru sam stavio Dayco, svako malo pisti, jebe ale, na kraju se rascvetao (ovo je bilo delimicno i mojom krivicom), nakon sto sam ga zamenio nijedan problem vise oko tog kaisa, ranije na svako malo nesto drndaj.
Fiesta!!
- stefan pariz
- Poruka: 441
- Član foruma od: ponedeljak, 10. nov. 2014. u 20:16h
Dayco obiđi u širokom luku. Ja sam Dayco kupio u Francuskoj, 2 godine, tj. 30.000km i riknula. 60tak eura kosta. Sad su mi ovde u Srbiji stavili neku italijansku Akron, kao hvale je, ali bitno da radi. Obavezno menjaj!
- sasa_f1
Akron 

- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21494
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Akron je baš za pohvalu.
Da ga baciš u kantu.
Da ga baciš u kantu.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- stefan pariz
- Poruka: 441
- Član foruma od: ponedeljak, 10. nov. 2014. u 20:16h
Znam da je Akron loš, generalno nemam u Italijane poverenja, ali ovde u Cacku je bilo daj sta das, da mogu da dodjem nazad za Francusku.
-
- Poruka: 479
- Član foruma od: četvrtak, 9. okt. 2014. u 14:52h
Ne znam sta bi ti hteo sad, ja sam samo izneo svoje iskustvo sa dayco remenicom. Ima nas koliko neces sa losim iskustvom za istu marku, al prodavci (to jes ti) ce uvek hvaliti robu i pravdati kako je nekad bilo lose i bilo slucajnih felera i skapala, al sad je sve to sredjeno i sve je ''ok". Ko zeli neka kupi, a ja to smece vise ne stavljam na auto.
- sasa_f1
Care, meni je apsolutno svejedno sta cu da prodam, dal Dayco, dal Akron, dal jos 10 drugih brendova. Apsolutno nista nemam od konkretnog dayca.
Kod mene ta remenica radi, s tim sto fozim fokusa keca, ali ako ti kazes da je Dayco smece brend, onda ok.
Kod mene ta remenica radi, s tim sto fozim fokusa keca, ali ako ti kazes da je Dayco smece brend, onda ok.

- milan_gt
- Poruka: 11706
- Član foruma od: subota, 17. jul 2010. u 17:43h
I ja sam od Sase uzeo Dayco, samo on imao, predju kod meme oko 200k te remenice
- Lale
- Domacin foruma
- Poruka: 2783
- Član foruma od: subota, 11. apr. 2009. u 20:22h
Kad god sam kupio original deo nisam se pokajao.
Termostate, PK kaiševe, kao i plivajuću remenicu radilice bih uvek uzeo original (više vredi nego što košta
)
Termostate, PK kaiševe, kao i plivajuću remenicu radilice bih uvek uzeo original (više vredi nego što košta

- sasa_f1
Jel bese remenica radilice pasuje sa tddi na tdci sraf na sraf? (fokus kec)
- Nedeljkovic
- Poruka: 4760
- Član foruma od: sreda, 27. apr. 2016. u 22:34h
Na mom bivšem Focusu 1.6tdci SKF-ova remenica radilice pukla posle 3 ipo godine i ~50k kilometara, bem im kvalitet
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Послато са 22081212UG помоћу Тапатока
Ford Mondeo Mk4 1.8TDCi (2012 - 2020)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)
Ford Focus Mk2.5 1.6TDCi (2018 - ...)