oristic piše:malo izlazim van teme, ali kako ovde stavri stoje kupis disela izvozenog, remonturs dizne, turbinu, set kvacila sa zamajcem i veliki servis i to platis 1500e, dok kod benzinca mozes da radis generalku za te pare...., ili gresim? Ceo motor je oko 1000 atestiran u swedskoj, i da ga uvezes je manje para od disela da popravis...
Apsolutno se slazem ali...
I dalje vazi predpostavka da se dizeli manje kvare i zato ih ljudi kupuju. Kao izdrzljivi robustni su... Medjutim novi dizeli nemaju veze sa starim. Prvo sto stari dizeli nisu imali plivajuci zamajac, svemirske dizne (kad sam remontovao dizne, video sam kako izgledaju unutra...nanotehnologija bukvalno), pumpe su im pumpale 200bara (a ove nove 1600bara) te su mogli da prelaze 500 000km bez neke intervencije i to je bilo to, kupis polovan dizel i nema zime. E sad, tada se iz 1800 ccm izvlacilo 60ks - odnosno nije ni imalo sta da rikne

Danas iz 1800ccm izvlace po 120ks i to se placa servisiranjem...
Cak i da das 1500EUR nije strasno jer danas mozes da kupis Focus-a 1.8 TDCI 2002 za 3000-3500EUR i kad ga popravis izadje 5000EUR, Realno toliko i vredi. Trosice 6l u gradu, jurice kao lud i bices miran narednih 100 000-200 000km. Sa druge strane, kupis benzinca, trosi 10l (min) u gradu, malo snage i obrtnog momenta...
I mene je pogodila finansijska kriza. Jedem budjave sireve, pijem stara vina i vozim auto bez krova.