Markedjani piše:Ok... ajde deder mi onda reci koja je dobra kompresija za atmo motor kao što je u mojoj Sierri ?
Mislim koja je fabrička kompresija ?
Piše ti u mom potpisu koji je motor u pitanju.

Uploaded with ImageShack.us izvoli....
Moderator: Dragomir
Markedjani piše:Ok... ajde deder mi onda reci koja je dobra kompresija za atmo motor kao što je u mojoj Sierri ?
Mislim koja je fabrička kompresija ?
Piše ti u mom potpisu koji je motor u pitanju.
Van piše: ...за све те буђаве фордове
Van piše: ...за све те буђаве фордове
brate ako si majstor to je opšte znanje da se meri pritisak u cilindrima u bar kad uvatiš hebeni manometar da meriš kompresiju... ja stvarno nemam pojma šta si ti merio dosad i šta si ljudima govorio ali ovim očigledno dokazujemo da nemaš pojma šta radiš kad nekome meriš kompresiju... ubeđuješ čoveka da su mu pogrešno izmerili kompresiju i da kompresija na toj Fiesti treba da bude 18 "stepeni"... izvini čovek ali koja ti je to mera "stepeni" ?!?!?!stefan milanov piše:markedjani ako se ovo odnosi na mene, u mom postu lepo pise da taj auto treba da ima stepen kompresije 18, ili tacnije po auto dati 18:1, uostalom ja prvi put vidim da neko meri kompresiju i iskazuje je kao pritisak, naravno u barima, a po meni to smo otezava i zbunjuje ljude koji se slabo razumeju u to