Moderator: Dragomir
Ovo nikako ne moze da valja, valjda nije doslo do nekog ozbiljnijeg ostecenja. Jel mozes da se setis kod greske koju je prijavio? Napisi ovde, i dobijes detaljnu analizu, naravno ne od meneGagica piše:Odemo mi do Gabrica on nam zameni filter goriva,jer dok smo vozili auto na dijagnostiku prvi put pre kupovine nestane goriva ali nadali se da nije povukao nista jer se nije sam ugasio..
Pa ne znam koja je greska,na prvoj dijagnostici nije nista prikazivao,samo da je slabiji akumulator cini mi se,a na drugoj isto to i nesto oko pumpe,e sad ne znam gde da ga vodim na kontrolu kod elektronicara ili,ako je u pitanju taj senzor?nikola_focus piše:Ovo nikako ne moze da valja, valjda nije doslo do nekog ozbiljnijeg ostecenja. Jel mozes da se setis kod greske koju je prijavio? Napisi ovde, i dobijes detaljnu analizu, naravno ne od meneGagica piše:Odemo mi do Gabrica on nam zameni filter goriva,jer dok smo vozili auto na dijagnostiku prvi put pre kupovine nestane goriva ali nadali se da nije povukao nista jer se nije sam ugasio... Ako je do senzora, sve je napisano na prethodnoj strani, nije to neki izdatak.
U Pancevu i okolini neces naci adekvatnog majstora,zato pravac Beograd,tacnije u Pinosavu,nije ti daleko-isplati se.Gagica piše:... i gde to proveriti negde u okolini Panceva ili Vrsca...?pozdrav
+1Pančevac piše:U Pancevu i okolini neces naci adekvatnog majstora,zato pravac Beograd,tacnije u Pinosavu,nije ti daleko-isplati se.Gagica piše:... i gde to proveriti negde u okolini Panceva ili Vrsca...?pozdrav
Dragomire,vidim da vas svi hvale kao majstora,pa me zanima znate li vi mozda sta bi u najgorem slucaju moglo biti?Dragomir piše:Moras da se malo vise informises za svoja prava kao kupac vozila.Prodavac ti mora da ti da garanciju od 1 godine koje se ti nemozes odreci.Svaki kvar koji nije vezan za potrosni materijal mora da otkloni o svom trosku.Zamajac i kvacilo su potrosni materijal pa garancija nevazi za to.
Taj kvar je resiv ali moras da nadjes majstora
nije majstor htio da te plasi, al mi hocemoGagica piše:Dijagnostika ocitala dve greske p0251 i p1211,majstor Gagi kaze da je to za bosistu,tako da valjda ce se uskoro to resiti,nadam se bez nekog velikog troska
Tome i sluzi garancija. Prodavac ne zna za gresku, ali garantuje. Kad bi znao za gresku, to bi se zvalo prevara. To sto smo mi navikli, na to i pristajemo da nas varaju ...Gagica piše:Pa on sam sigurno nece ispasti covek i reci pa da ja sam kriv znao sam za kvar uvalio sam ti pokvaren auto,platicu popravku itd...Terace po svome koliko god bude mogao...