Ventilator kabine,digitalna klima focus mk1
Moderator: Dragomir
- mbole
- Poruka: 14914
- Član foruma od: ponedeljak, 6. jun 2011. u 23:09h
Re: Ventilator kabine,digitalna klima focus mk1
"kad stavim na najtopliji vazduh" jel ti tad pokaze "Hi" na displeju?
Djak pesak 

- Djole
- Master of Tanjirača
- Poruka: 4931
- Član foruma od: nedelja, 6. dec. 2009. u 21:39h
Vrv misli na hi... Ja vozim taj auto više od 5 godina nikada nisam podesio temperaturu na high 
Послато са Mi 6X помоћу Тапатока

- Andreja
- Poruka: 85
- Član foruma od: sreda, 22. jan. 2020. u 16:29h
Da kad kazem najtopliji vazduh mislim na HI kad kazem naveca brzina duvanja logicno ekvivalent cetvorke na manuelnom ili ti ovde odvrnut ventilator na max
Fin je automatski rezim, jeste da je malo glup al tripujem se da mi povecava potrosnju i uzima snagu s obzirom da pali kompresor pa ja tako moju automatsku klimu kad se osecam sujeverno teram u manuelnom rezimu
Fin je automatski rezim, jeste da je malo glup al tripujem se da mi povecava potrosnju i uzima snagu s obzirom da pali kompresor pa ja tako moju automatsku klimu kad se osecam sujeverno teram u manuelnom rezimu
- Djole
- Master of Tanjirača
Tripuješ 
Imaš auto režim bez ac... Mada i ja šaram u zavisnosti od situacije. Al temperaturu na high nema potrebe (moj neki zaključak) koji ne znači da je ispravan al ja tako

Imaš auto režim bez ac... Mada i ja šaram u zavisnosti od situacije. Al temperaturu na high nema potrebe (moj neki zaključak) koji ne znači da je ispravan al ja tako

- Andreja
Kad ugasim AC u auto rezimu on ugasi auto rezim tj vise ne pise auto na tabli kad kliknem ac
- Djole
- Master of Tanjirača
Ne pise ti auto, ali ce odrzavati zadatu temperaturu bez klime u koliko je to moguce.Odrzavace vecu temperaturu od spoljne.
- Andreja
Super, to nisam znao
Evo da nekome bude od pomoci
Jos jedna napomena:
Kome god onaj polu valjak sto odvodi vodu koja pada na soferku iznad filtera klime nije tu
Obavezno nek ga stavi makar ga zasrafio jer je kljucni faktor toga da voda ne ulazi u sistem ventilacije natapa filter i kaplje na ventilator i elektroniku u blizini.
To mi je unistilo prethodni ventilator pa nemojte da se desi i vama
Evo da nekome bude od pomoci
Jos jedna napomena:
Kome god onaj polu valjak sto odvodi vodu koja pada na soferku iznad filtera klime nije tu
Obavezno nek ga stavi makar ga zasrafio jer je kljucni faktor toga da voda ne ulazi u sistem ventilacije natapa filter i kaplje na ventilator i elektroniku u blizini.
To mi je unistilo prethodni ventilator pa nemojte da se desi i vama
- Andreja
Evo da zavrsimo temu, ovaj ventilator je unisten iskljucivo zbog vode koja je ulazila u sistem ventilacije kroz filter klime zbog toga sto se iznad njega nije nalazio plasticni oluk, obavezno predihtujte kucoste filtera ili ga obezbedite silikonom i oluk na svoje mesto
Ovaj moj je zapeko a opruga koja je vukla cetkice ka rotoru je pukla zbog rdje, rotor je zapeko pa se i onako ne bi dobro vrteo

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
Ovaj moj je zapeko a opruga koja je vukla cetkice ka rotoru je pukla zbog rdje, rotor je zapeko pa se i onako ne bi dobro vrteo

Sent from my SM-G965F using Tapatalk
- nikouro
- Poruka: 253
- Član foruma od: utorak, 5. dec. 2017. u 09:58h
Auuu. Kako izgleda tu je zadnjih par godina curila voda