Curi Diesel na 1.4tdci
Moderator: Dragomir
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Re: Curi Diesel na 1.4tdci
Kod mene na autu su vezicama vezani prelivi i to tako radi. Ne diram, znam da je to boljka i da cu napraviti samo jos gore ako krenem da "resavam" problem.
-
- Poruka: 72
- Član foruma od: četvrtak, 4. jan. 2018. u 16:34h
-
^ I kupljeno novo opet crevo zamena plus one zabice stq stezu crevo crevo 33eura+40e zabice (4zabice 40e komad 10e jbt) sa rukom na 150e sve..zasto je predhodno crevo zakazlo niko nema objasnjenja....
Kao sto se vidi gore na slikama na kaisu ima ulja sve je manje vise u ulju..kaze majstor moze jedan dan moze jednu godinu da traje dok ne blokira,prezubi...to se vec ne isplati...
Na kraju posle ovog ide na prodaju skoro 30000km za tacno godinu dana..1300e placen auto oko 2100e izasao dal se isplati...ni nebitno...prdacu ga za 1000e ako neko da i to je to.
Poruka za sve koji 8maju Tdci motore:Vozite dok ne pocne servis jer kad je poceo to je rupa bez dna
Kao sto se vidi gore na slikama na kaisu ima ulja sve je manje vise u ulju..kaze majstor moze jedan dan moze jednu godinu da traje dok ne blokira,prezubi...to se vec ne isplati...
Na kraju posle ovog ide na prodaju skoro 30000km za tacno godinu dana..1300e placen auto oko 2100e izasao dal se isplati...ni nebitno...prdacu ga za 1000e ako neko da i to je to.
Poruka za sve koji 8maju Tdci motore:Vozite dok ne pocne servis jer kad je poceo to je rupa bez dna
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21574
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Hvala na informaciji

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!
- sasa_f1
Ruke 80e??
-
^ Da u ovlascenom bi kostalo oko 170e samo ruka..ovo je Hamburgu da ne bude zabune.
- sasa_f1
Aha...
- ljuba power
- Poruka: 2712
- Član foruma od: nedelja, 11. mar. 2018. u 13:20h
- Kontakt:
nije ni čudo onda što si se lomatao po servisima.nemaš preko dobrih,školovanih majstora od zanata sa iskustvom od dve,tri decenije rada sa fordovima
-
@ljuba power To stoji sve levati.Cim udjem u Servis joj to tdci najgori motor,komplikovano za otvaranje,prodaj to...pa se misle sta je...na kraju nzn uzrok zbog cega.
Ja sam bio zadovoljan ovim autom ako sve svedem..jbg imo sam peh da mi to crevo 2x u dva meseca ode i 5x reparira ni dan danas mi nije jasno kako i zasto ispada..jedino da majstori nisu dobro stavili tj nisu znali.
Danas kaze majstor kais je sve u ulju...sta cu mora da ga prodam..ulagati jos 300-400e u auto od 1000e..ne isplati se.Bice mi zao te "kornjace" kako ga zove moja zena..Godinu dana kod mene mnogo smo prosli...al..
Ja sam bio zadovoljan ovim autom ako sve svedem..jbg imo sam peh da mi to crevo 2x u dva meseca ode i 5x reparira ni dan danas mi nije jasno kako i zasto ispada..jedino da majstori nisu dobro stavili tj nisu znali.
Danas kaze majstor kais je sve u ulju...sta cu mora da ga prodam..ulagati jos 300-400e u auto od 1000e..ne isplati se.Bice mi zao te "kornjace" kako ga zove moja zena..Godinu dana kod mene mnogo smo prosli...al..