Fokus trese ???
Moderator: Dragomir
-
- Poruka: 403
- Član foruma od: sreda, 3. okt. 2012. u 11:36h
Re: Fokus trese ???
Sta mi preporucujes za zamenu.Tada sam Febi platio malo preko 4000,uzeo bi neki kvalitetniji?
- sasa_f1
- Poruka: 9989
- Član foruma od: sreda, 4. maj 2011. u 23:32h
Uzmi Lemforder ili Hutchinson, ako uspes da nadjes. Jeftinija opcija ti je Corteco.
- RedMan
- Poruka: 111
- Član foruma od: utorak, 29. maj 2012. u 20:40h
- bane1967
- Poruka: 346
- Član foruma od: subota, 6. avg. 2011. u 10:43h
Ja samo da dodam u ovoj temi da mislim da je vema bitno i kako se montira taj hidraulični nosač, jer su rupe na njemu "prošlicovane" i on zato može da se mrdne levo-desno i napred nazad par milimetara, u zavisnosti od toga kako ostali nosači "vuku" motor na neku stranu...
Ako se to omaši, hidraulični nosač može da ostane takoreći polu-blokiran ili "umrtvljen" i da nema svoju funkciju u potpunosti, pa onda naravno pravi skro krutu vezu sa šasijom i eto vibracija i sa dobrim ili novim nosačem!
Ako se to omaši, hidraulični nosač može da ostane takoreći polu-blokiran ili "umrtvljen" i da nema svoju funkciju u potpunosti, pa onda naravno pravi skro krutu vezu sa šasijom i eto vibracija i sa dobrim ili novim nosačem!
-
- Poruka: 878
- Član foruma od: nedelja, 12. maj 2013. u 00:07h
Apsolutno se slazem. Najbolje ne stezati nksac skroz vec do pola. Zatim upaliti motor i on ce sam naci adekvatan polozaj. Kad sedne kako valja dotegnuti srafove. Dva febija su mi tako majstori upropastili. Nagne se u jednu stranu i polako popusti i na kraju skroz nalegne.
-
- Poruka: 64
- Član foruma od: četvrtak, 22. feb. 2018. u 21:27h