Ako je senzor bregaste treba na dijagnostici da pokaze gresku. Prvo dijagnostika, i to najbolje kod majstora koji radi fordove
Послато са SM-A310F помоћу Тапатока
Ford Mondeo gasi se u voznji...pomoc
Moderator: Dragomir
- sprinter
- Poruka: 58
- Član foruma od: ponedeljak, 30. avg. 2010. u 12:38h
Re: Ford Mondeo gasi se u voznji...pomoc
Mondeo MK3 2.0 TDCI
- rajko rajko
- Poruka: 365
- Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h
Jbg, isam se javio kad je trebalo da odgovorim, ali evo, možda nekome pomogne.
Pre 10-ak dana mi se ponovilo isto to. U vožnji upali lampicu grejača i ugasi motor. Vratim ključ, zaverglam i on upali. Kad-kad se, takodje u toku vožnje, desi i da sve skazaljke ubiju pun krug, i vrate se na pocetak. Kao da se resetuje.
U oba slučaja, i pre tri godine, i ovo sad, problem je bio u akumulatoru. Kupovinom novog, isti problemi nestaju. Prošli put sam kupio neki Teslin, i crkao nakon 10 meseci. Nakon reklamacije, dobio sam drugi isti takav, koji je isterao taman ono sto je ostalo od garancije.
Sad sam kupio Exide 77 Ah. Valjda sam i sad nekome pomogao.
Pre 10-ak dana mi se ponovilo isto to. U vožnji upali lampicu grejača i ugasi motor. Vratim ključ, zaverglam i on upali. Kad-kad se, takodje u toku vožnje, desi i da sve skazaljke ubiju pun krug, i vrate se na pocetak. Kao da se resetuje.
U oba slučaja, i pre tri godine, i ovo sad, problem je bio u akumulatoru. Kupovinom novog, isti problemi nestaju. Prošli put sam kupio neki Teslin, i crkao nakon 10 meseci. Nakon reklamacije, dobio sam drugi isti takav, koji je isterao taman ono sto je ostalo od garancije.
Sad sam kupio Exide 77 Ah. Valjda sam i sad nekome pomogao.
-
- Poruka: 2093
- Član foruma od: subota, 2. jun 2012. u 22:32h
- Kontakt:
- rajko rajko
- Poruka: 365
- Član foruma od: ponedeljak, 22. okt. 2012. u 23:35h
Jbg sad. Gotovo, bilo šta je bilo. Bar znam za ubuduće. Hvala za info.