Ajdeeee911s [SK] piše:Poznato nam je održavanje automobila na jugu Srbije, zato automobile iz tih krajeva neće da kupi niko severnije od Zapadne Morave. Lepo kaže ona čuvena izreka "što južnije, to tužnije".
ford focus 1.8 tddi bosh pumpa
Moderator: Dragomir
- nikola_focus
- Poruka: 1498
- Član foruma od: petak, 2. mar. 2012. u 11:58h
Re: ford focus 1.8 tddi bosh pumpa
Ford Focus Mk1.5 1.8 TDCi Ghia
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
Ford Fiesta Mk5 1.4 TDCi Trend
Ford Focus Mk2.5 1.6 TDCi Trend
- Neša
- VIP
- Poruka: 5056
- Član foruma od: sreda, 8. apr. 2009. u 17:51h
Najsurovija eksploatacija automobila je u Bg,Stefan911 generalizuje... Ja u Bg skasam mondea za 1 dan kao ovde za mesec dana. U Nišu ima za sve marke vozila servisi,delovi,otpadi,a na pojedincu je kako će svoj auto da održava.
Ford MONDEO mk3 1.edition
Duratorq DI 16v
Duratorq DI 16v
- BojanM
- BOFH
- Poruka: 7122
- Član foruma od: četvrtak, 5. avg. 2010. u 14:19h
Kao neko ko je rođen između Pčinje i Morave (Južne) ne mogu da se složim sa tom generalizacijom, ali da je u proseku nivo održavanja automobila u direktnoj vezi sa finansijskom situacijom, a da je ona na jugu dosta loša... i tu ima istine.
Naravno, to kako ko održava je individualan slučaj, i ne može se iz toga izvoditi opšti zaključak.
Naravno, to kako ko održava je individualan slučaj, i ne može se iz toga izvoditi opšti zaključak.
pozdrav, Bojan

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin

Anybody going slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac... -- George Carlin
-
- Poruka: 104
- Član foruma od: subota, 26. jan. 2013. u 00:52h
kako god bilo...ja ovaj auto prodajem...sve je u top stanju ali vise ne zelim da ga vidim.ko ga kupi volece ga ili nece..ja gs vise ne volim.
danas sam zvao da pitam koliko kosta pumpa viskog pritiska za fiat stilo 1.9 jtd ..I zamisli polovna sa ugradnjom i garancijom 130 evra...delovi za stilo u nisu ima gde oces I jeftini su...a vi pricajte sta hocete vozio sam ga I moze da oduva moj fokus
1.8 tddi..odrzavanje 3 puta jeftinije...a I delovi kad riknu nisu skupi ko za forda..ja da sam hteo da placam servise ovoliko kupio bih bmw 3...2001. skoro isto kosta odrzavanje ko za fokusa..malo skuplje.ali nista posebno...a sto se tice auta iz beograda to su najistrosenija auta ili sto bi mi u nisu rekli ..krsevi...jeban moj drgar je kupio citroen c3 iz bg...izgedao je kao nov a bio je djubre
danas sam zvao da pitam koliko kosta pumpa viskog pritiska za fiat stilo 1.9 jtd ..I zamisli polovna sa ugradnjom i garancijom 130 evra...delovi za stilo u nisu ima gde oces I jeftini su...a vi pricajte sta hocete vozio sam ga I moze da oduva moj fokus
1.8 tddi..odrzavanje 3 puta jeftinije...a I delovi kad riknu nisu skupi ko za forda..ja da sam hteo da placam servise ovoliko kupio bih bmw 3...2001. skoro isto kosta odrzavanje ko za fokusa..malo skuplje.ali nista posebno...a sto se tice auta iz beograda to su najistrosenija auta ili sto bi mi u nisu rekli ..krsevi...jeban moj drgar je kupio citroen c3 iz bg...izgedao je kao nov a bio je djubre
- Markedjani
- Predsednik kluba
- Poruka: 21580
- Član foruma od: petak, 10. okt. 2008. u 11:14h
Ćao milanče.

Venetia Red, '81 Ford Taunus 1.3
Diamond White, '91 Ford Sierra 2.0 DOHC 4x4
Vozim besan auto od 1000 maraka!