Meni ovih dana palio odlicno, bukvalno sto se kaze na pola kljuca, bilo je do -4, auto vozen svakodnevno. Juce sam opet presao 50km, parkiran vruc na vetrometinu, -8 bilo ceo dan, i posle 8 sati upali iz drugog puta sa malo duzim verglanjem ali bez ovih preskoka i sl. Posle toga sam redom presao 600m, 800m i 2km

sa pauzama od oko sat vremena palio na pola kljuca, kad sam se vratio kuci bilo je -13, sto znaci da u toku noci nije bilo manje od -15, -16. I posle svega toga danas na -8 po bordu, upalio na trecem verglanju, sa preskocima, i neprijatnim mirisom na auspuhu (nesagorela nafta verovatno). Kako je to uspelo da se toliko promeni za samo jedno vece nije mi jasno, auto uvek parkiram na istom mestu, nije garaziran ali je na suvom, pod krovom. Alnaser je radjen (ciscen) pre nesto vise od godinu dana, Varta akumulator star 22 meseca, punjenje se proverava na mesecnom nivou i nema greske, grejaci provereni ampermetrom i svi vuku istu kolicinu struje (nisu vadjeni, a i elektricar mi je rekao da je tako ispitivao mnogo grejaca, i nikad nije omasio, imali smo cak i jedan za uzorak koji vuce istu kolicinu struje kao i grejaci na mom autu). Stvarno ne znam vise sta da proveravam, jedino ako su dizne toliko lose pa da se zbog toga tako ponasa (a inace znam da nisu sjajne, ali ne prikazuju nikake slabosti i ne izazivaju probleme), kad upali na leru je miran, nikad mi se nije desilo da sastavi i ugasi se pa da moram ponovo da palim. Jedino da krenem od pocetka, opet da proveravam akumulator, pa alnaser... Ako je neko razumeo sta sam napisao, neka da savet

Koliko vidim jedini savet je da ako hocemo da uzivamo u voznji istolerisemo nase Fordove, a ako hocemo da nam lepo pali i nista vise osim toga, kupimo bilo koji drugi auto